Salut ! Ne-am întâlnit ieri in Crai. E foarte fain ceea ce faci ! Sper sa isi dea seama cei care vor sa se aventureze pe munte cat de important este sa mergi cu cineva care se pricepe ! No, mult succes in continuare ! :)
Îți mulțumesc pentru acest video, foarte detaliat prezentarea.. Îmi place foarte mult vocea ta, stilul de a te exprima. Am vrut doar sa îți împărtășesc ca îmi plac videoclipurile tale! Îți doresc succes pe aceasta cale, te voi urmării cu mare drag! Cărări însorite.
Multumesc pentru aprecieri si pentru ca esti aici, Attila. Depun mult efort in realizarea lor si comentarii ca cel facut de tine ma energizeaza sa fac o treaba si mai buna.
Super video-ul tau, inclusiv articolul despre echipamentele necesare pe munte, am plecat nepregatit pe Varful Papusa din Ranca si s-a vazut acest lucru cand a inceput vantul pe varf si apoi ploaia la coborare. Am zis ca nu mai plec pana nu ma punc la punct cu cele necesare. Ma gandeam sa incep cu trasee usoare de o zi si cu echipament ceva mai accesibil de la Dechatlon si apoi, asa cum ai facut si tu, sa le schimb usor cu altele mai performante. Multumim pentru detalii si timpul acordat materialului. Trasee placute!
Foarte fain si foarte educativ filmul pentru adevaratii iubitori ai muntelui.Si pentru mine este o adevarata lectie prezentarea ta pentru ca asa am avut ocazia sa vad ce inseamna un echipament complet de o zi care sa iti asigure o siguranta maxima la o drumetie in orce conditii.Filmele astea ale tale sunt atat de bine realizate ca ar trebui date pe un post national pentru a educa dar si pentru a invata montaniarzii de mamaia ,halkidiki sau nisipurile de aur care vin pe munte total neechipati si nepregatiti.(vezi cazurile cu asa zisii turisti cu troliu spre moldoveanu,boxa caraoche dupa ei,sau incaltati in slapi de plaja.)E o incantare sa ma uit la filmele tale ,fara sa folosesc cuvinte mestesugite, pentru ca sunt foarte faine realizate si pentru ca, chiar ai ce invata.Felicitari pentru ceea ce faci si multa sanatate iti doresc sa poti merge pe munte sa te bucuri de natura dar sa faci si filme cu drumetiile tale.Deja astept urmatorul film .
liviuflorin1978, Multumesc mult pentru comment. Ma energizeaza sa depun si mai mult efort in a face aceste videouri. Este in pregatire urmatorul clip. O seara frumoasa
Bravo! o treaba bine facuta! Eu mai caram pe munte si o statie de radiofrecventa pentru situatii neprevazute, in prezent folosesc un telefon rugged cu 10300mA si modul incorporat de radiofrecventa
M-am gandit sa zic si de busola, dar acest video este pentru oameni care isi pun problema echipamentului, deci incepatori, incepatori, asta inseamna ca vor merge pe trasee marcate la primele lor ture. Despre baiatul din Caraiman, daca el a pierdut traseul marcat de acolo, ma indoiesc ca ar fi de ajutor busola pentru el. Trebuie sa stii sa o si folosesti, nu e de ajuns sa o tii in rucsac. Eu, personal, nu am folosit budola decat la testele de la cursurile de ghid, niciodata in situatii reale pe teren. Aplicatia Muntii Nostri m-a salvat de fiecare data rapid cand traseele erau slab marcate.
Salut! Imi plac filmuletele tale.Am urmarit câteva.Sunt iubitoare de munte si am făcut destul de multe trasee.Am ajuns(acum 10 ani)si la Crucea de pe Caraiman, Omu...N-am ajuns pe Moldoveanu si-mi doresc f mult.Tot amăn de ceva timp.Crezi ca exista o limita de varsta? Am 55 de ani,h 1.60 si 54 kg.Nu ma stiu cu probleme de sănătate. Succes pe viitor si numai bine!!!!
Mulțumesc pentru informații, este foarte bine detaliat echipamentul. Pentru mine ca începător mă ajută foarte mult să urmez lista cu ce trebuie să pun în rucsac și ce trebuie să am la mine. Și sunt pregătită de o tură cu un risc minim de incidente neplăcute.
Salut, Mulțumesc pentru apreciere. Vezi link-ul către fluier în articolul de pe site: www.socializeazacunoi.ro/echipament-pentru-drumetii-pe-munte-de-o-zi/#siguranta-echipament-bun Nu știu dacă mai este în vânzare.
Foarte util filmuletul si ptr incepatori cat si ptr avansati.De retinut .Cat cantareste tot rucsacul ptr drumetia de o zi.Multumesc.Ture fara evenimente neplacuta sa ai
Buna ziua! Foarte utila prezentarea, cel mai mult ma deranjeaza la un rucsac de munte accesul la continut, am vazut la dvs. unul de la Mammut si cu deschidere prin spate, dar nu-l pot identifica ca model, producatorii nu stiu sa-si prezinte marfa, ma puteti ajuta cu modelul unui rucsac de 24-28 L si cu deschidere zip prin spate si cu modelul de winstopper folosit? Multumesc!
Salut, Mulțumesc pentru comentariu. Mă bucur că ți-a plăcut. Windstoperul meu este Geaca La Sportiva Zagros Gore-Tex Jkt M Nu știu rucsacuri de capacitatea aceea care să se deschidă prin spate, însă anul acesta, pentru drumeții, am folosit un Rucsac Deuter Freerider Pro 34+ care are deschidere de genul. Poate te ajută. O zi bună
@@edumontromania Cred ca ati avut o idee foarte buna cu Deuter Freerider, exista o varianta de 30L, care pare destul de slim, merg maine sa o vad in magazin, ma avantajeaza acest sistem pentru ture de 1-2 zile, are acces total la continut cu zip prin spate si fiind de ski are foarte multe sisteme de prindere pe laterale si in fata, se preteaza foarte bine si pentru hiking.
Ar fi utila o lista cu mâncare pt o tura de 6-7 zile. Cat m am chinuit sa fac ceva diversificat, nu am reușit mare lucru. Eventual și cu cantități și produse specifice.
Sebastian :) Uite, pentru a te interesa legat de mâncarea pentru o tură de 6-7 zile, îți recomand să vorbești cu Cezar ua-cam.com/video/0sxmrrrDiXc/v-deo.html
Salut Azi te-am descoperit Foarte frumos ce faci Te rog să-mi spui ce aplicație folosești pentru meto ca am vazut că pe varful Moldoveanu știai foarte bine cum e vremea
Salutare , te urmăresc cu drag , faci o treaba foarte buna. O întrebare , ce părere ai dacă înlocuiesc rucsacul clasic de 20L cu o vesta de alergare de 15L ? Vesta este mult mai ușoară și are spațiile intuitive, dar am nevoie Și de părerea ta. Multumesc
Salut, Cristian Mulțumesc pentru comentariu și pentru aprecieri. Nu știu ce să-ți spun despre vesta de alergare. Nu am folosit așa ceva până acum. Cred că trebuie să încerci și cu vestă și cu rucsac să simți avantajele/dezavantajele. O zi faină
@@edumontromania Multumesc pentru raspuns! Apropo de ursi, am vazut episodul in care te.ai intalnit cu el si mi.a plqcut ideea de plusuri si minusuri la reactia ta :). Si eu am mereu spray.ul de ursi la mine
Mda...sa incep cu felicitarile pentru ast clip sau cu ,,alt pantofar'', cum mi-am zis, de la intalnirea cu ursul, n-am idee. Curat murdar.😊 Ma cam stresa youtube-ul cu tine, iar vazandu-ti numele, mi-am zis, asta isi cauta muntomana. N-am intrat. Am intrat la video-ul cu ursul. Te etichetasem. De rau. 😊 UA-cam-ul tot ma stresa cu tine, ai pile, iar video-ul cu argumentele pentru folosirea betelor, mi-a placut. Nu folosesc, inca, bete la drumetii/schiat, le consider balast. Deh, fiecare cu pasaricile/stolurile lui. Lasand gluma, cu ast video am realizat profesionalismul tau, pe care rar il gasesti, din pacate. p.s. parca n-am vazut un cutit, prezervativ ...pentru caratul apei. La cat mai multa socializare!
Foarte plăcut de urmărit filmulețul. Dar titlul induce în eroare, 85% nu are legătură. Dacă reușiți un filmuleț de 5 minute, e mai mult decât suficient pentru a prezenta pe scurt, tot ce e necesar a se ști despre echipamentul de bază. Vă adresați unor oameni care vor natură; se găsesc păcăliți la final că au stat încă 40 de minute din viața lor cu ochii în monitoare. Absolut nimic de criticat asupra calității, ci doar a duratei. :)
Te salut, Adrian🙂 Multumesc pentru comentariu si pentru aprecieri. Ok. Am schimbat titlul :) De la “De ce echipament ai nevoie pentru o drumeție de o zi pe Munte?” la “Echipamentul Recomandat pentru o Drumeție pe Munte” Cum ți se pare acum? Legat de lungimea clipului: în afară de o prezentare de echipament, eu vreau ca prin acest video să prezint și modul în care se întâmplă o drumeție de-a mea și, de asemenea, vreau să creez o legătură cu cel care privește, vreau ca el să mă cunoască ca om și ca creator de conținut. Așa îmi permit să vorbesc și despre alte lucruri și să arăt și alte lucruri în clip. Acest lucru nu poate fi făcut cu un clip de câteva minute în care vorbesc doar despre echipament, adică poate s-ar putea și așa, cine știe? dar eu, am ales să nu procedez așa. Cele 40 de minute, dacă vrei, sunt “prețul” pe care trebuie să-l plătească cineva care dorește informațiile despre echipament. O altă chestie: Video-ul are capitole, așa că cine dorește să se ducă direct la partea despre echipament, o poate face. O zi faină și să auzim de bine
Faină prezentare!
Mulțumesc, Caius :) M-am străduit să fie bine.
Foarte util
Multumesc 🙂 ma bucur sa aud asta
Multumim ! Super tare prezentarea !
Cu placere 🥰
Salut ! Ne-am întâlnit ieri in Crai. E foarte fain ceea ce faci ! Sper sa isi dea seama cei care vor sa se aventureze pe munte cat de important este sa mergi cu cineva care se pricepe ! No, mult succes in continuare ! :)
Hey, Monica :) Multumesc pentru comentariu si pentru aprecieri. Inseamna mult pentru mine.
Multumesc si sper sa ne mai intalnim.
Poteci insorite
Îți mulțumesc pentru acest video, foarte detaliat prezentarea..
Îmi place foarte mult vocea ta, stilul de a te exprima.
Am vrut doar sa îți împărtășesc ca îmi plac videoclipurile tale!
Îți doresc succes pe aceasta cale, te voi urmării cu mare drag!
Cărări însorite.
Multumesc pentru aprecieri si pentru ca esti aici, Attila. Depun mult efort in realizarea lor si comentarii ca cel facut de tine ma energizeaza sa fac o treaba si mai buna.
Detaliată și la obiect, toată prezentarea 👍 Ai mai câștigat un abonat
Mulțumesc, Florin. Mă bucur că ți-a plăcut :)
Ma bucur ca incet incet apare si la noi genul asta de content, foarte frumos!
Multumesc, Andrei :)
Foarte util , multumim.
Te salut, Răzvan. Cu mare plăcere. Mă bucur că e de folos.
Foarte util aceasta prezentare, chiar este de folos.👍
Salut, Zsolt :) multumesc pentru comentariu. M-am straduit sa fie bine
Super video-ul tau, inclusiv articolul despre echipamentele necesare pe munte, am plecat nepregatit pe Varful Papusa din Ranca si s-a vazut acest lucru cand a inceput vantul pe varf si apoi ploaia la coborare. Am zis ca nu mai plec pana nu ma punc la punct cu cele necesare. Ma gandeam sa incep cu trasee usoare de o zi si cu echipament ceva mai accesibil de la Dechatlon si apoi, asa cum ai facut si tu, sa le schimb usor cu altele mai performante. Multumim pentru detalii si timpul acordat materialului. Trasee placute!
Te salut, Alin
Mulțumesc pentru comentariu și pentru aprecieri. Mă bucur că te-a ajutat.
Să ne vedem cu bine pe poteci
Foarte fain si foarte educativ filmul pentru adevaratii iubitori ai muntelui.Si pentru mine este o adevarata lectie prezentarea ta pentru ca asa am avut ocazia sa vad ce inseamna un echipament complet de o zi care sa iti asigure o siguranta maxima la o drumetie in orce conditii.Filmele astea ale tale sunt atat de bine realizate ca ar trebui date pe un post national pentru a educa dar si pentru a invata montaniarzii de mamaia ,halkidiki sau nisipurile de aur care vin pe munte total neechipati si nepregatiti.(vezi cazurile cu asa zisii turisti cu troliu spre moldoveanu,boxa caraoche dupa ei,sau incaltati in slapi de plaja.)E o incantare sa ma uit la filmele tale ,fara sa folosesc cuvinte mestesugite, pentru ca sunt foarte faine realizate si pentru ca, chiar ai ce invata.Felicitari pentru ceea ce faci si multa sanatate iti doresc sa poti merge pe munte sa te bucuri de natura dar sa faci si filme cu drumetiile tale.Deja astept urmatorul film .
liviuflorin1978, Multumesc mult pentru comment. Ma energizeaza sa depun si mai mult efort in a face aceste videouri. Este in pregatire urmatorul clip. O seara frumoasa
Bravo! o treaba bine facuta! Eu mai caram pe munte si o statie de radiofrecventa pentru situatii neprevazute, in prezent folosesc un telefon rugged cu 10300mA si modul incorporat de radiofrecventa
Fockewulf, multumesc pentru aprecieri. A fost placerea mea sa-l fac.
@@edumontromania si sa mai fie si o busola ca unu s-a ratacit pe google.maps spre Crucea Eroilor :)). Succes in continuare!
M-am gandit sa zic si de busola, dar acest video este pentru oameni care isi pun problema echipamentului, deci incepatori, incepatori, asta inseamna ca vor merge pe trasee marcate la primele lor ture.
Despre baiatul din Caraiman, daca el a pierdut traseul marcat de acolo, ma indoiesc ca ar fi de ajutor busola pentru el. Trebuie sa stii sa o si folosesti, nu e de ajuns sa o tii in rucsac.
Eu, personal, nu am folosit budola decat la testele de la cursurile de ghid, niciodata in situatii reale pe teren. Aplicatia Muntii Nostri m-a salvat de fiecare data rapid cand traseele erau slab marcate.
Faina prezentare!
Mulțumesc, Maria
Salut! Imi plac filmuletele tale.Am urmarit câteva.Sunt iubitoare de munte si am făcut destul de multe trasee.Am ajuns(acum 10 ani)si la Crucea de pe Caraiman, Omu...N-am ajuns pe Moldoveanu si-mi doresc f mult.Tot amăn de ceva timp.Crezi ca exista o limita de varsta? Am 55 de ani,h 1.60 si 54 kg.Nu ma stiu cu probleme de sănătate.
Succes pe viitor si numai bine!!!!
Foarte util. Felicitari pentru daruirea de a il face. Deja m-am abonat la canal si astept si mai multe video-uri.
Te salut, Marius. Mulțumesc mult pentru comentariu. Mă bucur că te-a ajutat.
Faina prezentare! 👌
Multumesc. M-am straduit :)
Mulțumesc pentru informații, este foarte bine detaliat echipamentul.
Pentru mine ca începător mă ajută foarte mult să urmez lista cu ce trebuie să pun în rucsac și ce trebuie să am la mine. Și sunt pregătită de o tură cu un risc minim de incidente neplăcute.
momotara90, cu placere :) Tocmai de asta am facut video-ul. Ca sa ajutam oamenii incepatori.
Util....multumim
Cu plăcere, Claudiu. Mulțumesc pentru comentariu.
Frumos , la cat mai multe
Salut. Multumesc frumos. O să încerc să fac cât mai multe video-uri
excelent videoul, felicitari!
Foarte util clipul! Succes cu canalul!
Multumesc pentru apreciere, Ionut :) Incercam sa facem treaba
@@edumontromaniaacum am descoperit canalul.
O să vă urmăresc clipurile anterioare ;-)
La cat mai multe postari.Toti avem cate ceva de invatat tot timpul
Mulțumesc. Da. Voi încerca să fac cât mai multe asemenea video-uri cu chestii utile pentru oamenii care vor să meargă pe munte.
Salutare. Foarte educativ video. Am o întrebare. De unde as putea cumpăra si eu acel fluier?
Salut, Mulțumesc pentru apreciere. Vezi link-ul către fluier în articolul de pe site:
www.socializeazacunoi.ro/echipament-pentru-drumetii-pe-munte-de-o-zi/#siguranta-echipament-bun
Nu știu dacă mai este în vânzare.
Foarte util filmuletul si ptr incepatori cat si ptr avansati.De retinut .Cat cantareste tot rucsacul ptr drumetia de o zi.Multumesc.Ture fara evenimente neplacuta sa ai
Salut, Marian :) Multumesc pentru comentariu si pentru aprecieri. Nu stiu cat cantareste, dar la urmatoarea tura il pun pe cantar si iti spun
Buna ziua! Foarte utila prezentarea, cel mai mult ma deranjeaza la un rucsac de munte accesul la continut, am vazut la dvs. unul de la Mammut si cu deschidere prin spate, dar nu-l pot identifica ca model, producatorii nu stiu sa-si prezinte marfa, ma puteti ajuta cu modelul unui rucsac de 24-28 L si cu deschidere zip prin spate si cu modelul de winstopper folosit? Multumesc!
Salut, Mulțumesc pentru comentariu. Mă bucur că ți-a plăcut. Windstoperul meu este
Geaca La Sportiva Zagros Gore-Tex Jkt M
Nu știu rucsacuri de capacitatea aceea care să se deschidă prin spate, însă anul acesta, pentru drumeții, am folosit un Rucsac Deuter Freerider Pro 34+ care are deschidere de genul. Poate te ajută. O zi bună
@@edumontromania Cred ca ati avut o idee foarte buna cu Deuter Freerider, exista o varianta de 30L, care pare destul de slim, merg maine sa o vad in magazin, ma avantajeaza acest sistem pentru ture de 1-2 zile, are acces total la continut cu zip prin spate si fiind de ski are foarte multe sisteme de prindere pe laterale si in fata, se preteaza foarte bine si pentru hiking.
Ar fi utila o lista cu mâncare pt o tura de 6-7 zile. Cat m am chinuit sa fac ceva diversificat, nu am reușit mare lucru. Eventual și cu cantități și produse specifice.
Ar fi utila lista asta, dar mai util ar fi sa fi facut eu asemenea ture de mai multe zile ca sa ti-o pot da.
Sebastian :) Uite, pentru a te interesa legat de mâncarea pentru o tură de 6-7 zile, îți recomand să vorbești cu Cezar ua-cam.com/video/0sxmrrrDiXc/v-deo.html
Salut
Azi te-am descoperit
Foarte frumos ce faci
Te rog să-mi spui ce aplicație folosești pentru meto ca am vazut că pe varful Moldoveanu știai foarte bine cum e vremea
Salut, multumesc pentru aprecieri. Eu folosesc Meteoblue
Mulțumesc frumos
35:29 🤣
Uitasem de gluma asta 😂😂😂
Salutare tuturor! Este cineva care vrea sa meargă în luna Iunie ptr o drumeție de 2 sau 3 nopți cu cortul? Eu sunt din Ploiești
Salutare , te urmăresc cu drag , faci o treaba foarte buna.
O întrebare , ce părere ai dacă înlocuiesc rucsacul clasic de 20L cu o vesta de alergare de 15L ?
Vesta este mult mai ușoară și are spațiile intuitive, dar am nevoie Și de părerea ta.
Multumesc
Salut, Cristian
Mulțumesc pentru comentariu și pentru aprecieri.
Nu știu ce să-ți spun despre vesta de alergare. Nu am folosit așa ceva până acum.
Cred că trebuie să încerci și cu vestă și cu rucsac să simți avantajele/dezavantajele.
O zi faină
Ce model de rucsac este acesta?
Salut :) Este un Trion de la Mammut. De 50 de litri
Salut. Ce saruri de hidratare folosesti in punguta de apa ? Multumesc
Salutare, ursule brun :) Remedia folosesc. Link aici laboratoareleremedia.ro/product/saruri-de-rehidratare20-plicuri/
@@edumontromania Multumesc pentru raspuns! Apropo de ursi, am vazut episodul in care te.ai intalnit cu el si mi.a plqcut ideea de plusuri si minusuri la reactia ta :). Si eu am mereu spray.ul de ursi la mine
@@Hoinarul Păi m-am gândit că dacă tot fac prostii, măcar să invețe și lumea din ele :))
Mda...sa incep cu felicitarile pentru ast clip sau cu ,,alt pantofar'', cum mi-am zis, de la intalnirea cu ursul, n-am idee. Curat murdar.😊
Ma cam stresa youtube-ul cu tine, iar vazandu-ti numele, mi-am zis, asta isi cauta muntomana. N-am intrat. Am intrat la video-ul cu ursul. Te etichetasem. De rau. 😊 UA-cam-ul tot ma stresa cu tine, ai pile, iar video-ul cu argumentele pentru folosirea betelor, mi-a placut. Nu folosesc, inca, bete la drumetii/schiat, le consider balast. Deh, fiecare cu pasaricile/stolurile lui.
Lasand gluma, cu ast video am realizat profesionalismul tau, pe care rar il gasesti, din pacate.
p.s. parca n-am vazut un cutit, prezervativ ...pentru caratul apei.
La cat mai multa socializare!
Mulțumesc. Facem și noi ce putem.
Actele mașini nu le lași în mașină....?!
Nu. Pentru că dacă o sparge cineva și o fură, o poate vinde dacă are certificatul de imatriculare.
Foarte plăcut de urmărit filmulețul. Dar titlul induce în eroare, 85% nu are legătură. Dacă reușiți un filmuleț de 5 minute, e mai mult decât suficient pentru a prezenta pe scurt, tot ce e necesar a se ști despre echipamentul de bază. Vă adresați unor oameni care vor natură; se găsesc păcăliți la final că au stat încă 40 de minute din viața lor cu ochii în monitoare. Absolut nimic de criticat asupra calității, ci doar a duratei. :)
Te salut, Adrian🙂 Multumesc pentru comentariu si pentru aprecieri.
Ok. Am schimbat titlul :) De la “De ce echipament ai nevoie pentru o drumeție de o zi pe Munte?” la “Echipamentul Recomandat pentru o Drumeție pe Munte”
Cum ți se pare acum?
Legat de lungimea clipului: în afară de o prezentare de echipament, eu vreau ca prin acest video să prezint și modul în care se întâmplă o drumeție de-a mea și, de asemenea, vreau să creez o legătură cu cel care privește, vreau ca el să mă cunoască ca om și ca creator de conținut. Așa îmi permit să vorbesc și despre alte lucruri și să arăt și alte lucruri în clip.
Acest lucru nu poate fi făcut cu un clip de câteva minute în care vorbesc doar despre echipament, adică poate s-ar putea și așa, cine știe? dar eu, am ales să nu procedez așa.
Cele 40 de minute, dacă vrei, sunt “prețul” pe care trebuie să-l plătească cineva care dorește informațiile despre echipament.
O altă chestie: Video-ul are capitole, așa că cine dorește să se ducă direct la partea despre echipament, o poate face.
O zi faină și să auzim de bine
@@edumontromania ai dreptate. Ai prins cadre frumoase, nimic de eliminat.