نکات اسرارآمیز، باورنکردنی و کم هزینه در کشت ذرت به روش هیرم کاری🌽100% عملیاتی🚜

Поділитися
Вставка
  • Опубліковано 5 лис 2024
  • مرحله کاشت مزرعه ذرت از مهمترین فعالیتهای زراعی برای دستیابی به حداکثر محصول است . بدیهی است که عملیات کاشت برای قرار دادن تعداد بذر در زیر خاک از اهمیت ویژه ای برخوردار باشد به همین دلیل باید دستگاه ردیفکار برای قرار دادن تعداد بذر مورد نظر در عمق مناسب و با فواصل منظم بر روی ردیف با دقت زیاد کالیپره شود.
    کاشت به دو صورت یا هیرم کاری است یا خشک کاری
    در کشت بصورت هیرم کاری بهتر است 10-7 روز پیش از کشت زمین را آبیاری کرد تا علفهای هرز سبز شده را بتوان از بین برد ، همچنین رطوبت در همه بخش های زمین برای سبز شدن بذر یکسان باشد. ولی در خشک کاری بعد از کاشت بذر بلافاصله آبیاری می شود.
    ذرت را می توان با بذر افشانهای مخصوص ( مکانیکی - پنوماتیک ) موجود در منطقه کشت نمود فاصله پشته ها یا خطوط کاشت 75 سانتی متر و عمق کاشت 7-5 سانتی متر . شایان ذکر است که در خاک های سنگین و مرطوب کمترین عمق و در خاکهای سبک بیشترین عمق را باید در نظر گرفت و تا 12- 10 سانتی متر هم می رسد سبز شدن یکسان مزرعه همانگونه که گفته شد بستگی به یکسان بودن عمق کاشت دارد به همین دلیل بهتر است عملیات کاشت بوسیله دستگاه پنوماتیک انجام شود زیرا با این دستگاه تراکم بوته در هکتار و عمق کاشت را بهتر می توان کنترل نمود.
    میزان بذر برای ذرت دانه ای 25-20 کیلوگرم و برای ذرت سیلوئی 35-30 کیلوگرم و فاصله بوته ها بر روی ردیف برای ذرت دانه ای 20-15 سانتی متر و برای ذرت سیلویی و علوفه ای 20-10 سانتی متر در نظر گرفته می شود.
    #هیرم کاری
    #طلا
    #عمق
    #غلات
    #اسرارآمیز
    #غذا
    #روغن خوراکی مایع
    #باورنکردنی
    #سحرآمیز
    #کشاورزی
    #آب و خاک
    #بذر ذرت
    #خشکه کاری
    #بازار کشاورزی

КОМЕНТАРІ • 1