Oglądam Twojego brata, nie wiedziałam ze tez masz kanal ,montaż pierwsza klasa! bardzo przyjemnie sie oglada Twoj film oby tak dalej ! Zycze wam braciaki aby wam sie wiodlo
Śrut załóżcie na górną klape silnika gęściejsza siatkę żeby ten syf nie lecial na silnik. Tak jak masz z tyłu tam co zgarniszz mlecze z chłodnicy. Przecież tam masz sieczki na grubo, proszenie się o kolejny pożar
Oglądam Twojego brata, nie wiedziałam ze tez masz kanal ,montaż pierwsza klasa! bardzo przyjemnie sie oglada Twoj film oby tak dalej ! Zycze wam braciaki aby wam sie wiodlo
No sieczkarnia śmiga
Teraz czekać na film z tej akcji u "Powrót do korzeni"
Ciesze sie ze sieczkarnia działa, pzdr
it's nice to see an episode recorded from a different perspective than Gerben's 💪
Nice montage. Nice work!
Po miniaturce mówię kurde znajome zestawy od powrót do korzenia a patrze i przypomnialo mi sie ze mowil ze brat po angielsku nagrywa 😁
Możesz dodać polskie tłumaczenie?😂
Ucz się angielskiego
Да уж, я два года польский учил чтобы хоть немного понимать, а тут бац, учи английский ещё 😂😂😂
@@JoeTrawkaa gdzie mieszkamy w Polsce czy Wielkiej Brytanii ? Tu się spik polisz
@@ksiezok1342 ?
@@ksiezok1342 no i co z tego? Mówi po angielsku i chuj, albo się uczyć albo wypierdalać
Śrut załóżcie na górną klape silnika gęściejsza siatkę żeby ten syf nie lecial na silnik. Tak jak masz z tyłu tam co zgarniszz mlecze z chłodnicy.
Przecież tam masz sieczki na grubo, proszenie się o kolejny pożar
Elegancko chlopaki👍
Siemka no i jest coś obejrzeć do kawusi
☕😄👍
is the reverse fan function not working on your forage harvester???
Yeah it doesn't work anymore 😕
@@ZettoMedia what is the damaged fan or control???
Holender w Polsce mówi po angielsku
Pimpek w roli pryzmowego 😂😂
Czy to po holendersku?
Holenderski łamany mongolskim
Po angielsku 🙂
Noi sieczkarnia smiga.
Siema.
Trochę mnie wystraszyłeś tymi gaśnicami.
Przewrażliwiony jestem 😅
@@ZettoMedia Wiem Sjoerd,śmiech śmiechem. Jednak czujność na najwyższym poziomie. Obyś nigdy nie musiał powtórnie "odpalać" gaśnic.😉
Dmuchawę spalinową do liści sobie kupcie
Chcę kupić elektryczną Milwaukee 🙂
@@ZettoMedia sthil spalinową polecam u nas dużo pracują praktycznie bezawaryjnie
Spalinowe do domuchania maszyn to słaby pomysł. Ja mam milwaukee elektryczną jest lux
@@krzysiekold194 dlaczego?, Ja mam i działa
Prosze rozmawiaj po polsku😅