Ahoj Andy,jde Ti to skvele,nejsilnější píseň a Tvůj výkon, dal,s do toho víc jak maximum a Vas koncert u nás zrušil Olda,kvůli neviděni na obličeje lidi s rouškou.Plne chápu a kdy znovu přijedete?Moc ráda bych Vas viděla naživo!!!!!!
Kluci,jak Vas miluji,nejvíc basáka,ale co Olda s těma klukama dokázal ještě více,než predtim!Tuhle píseň z těch mladých miluji nejvíc a Andy řadí jak černá ruka!!!!
Ahoj Andy a kluci,tahle píseň mě nabije i v tom nejhorším stavu.Andy Ty ses narodil s tím,že nahradis Dedka.Jde Ti to skvělé,jak to s tou baskytaru umis!!!!!Ty ji máš prirostlou od narození k ruce.Je to Boží,to je to úplně nejvíc,co může být.Zivot bez Vas by za moc nestal.Vy nás nabízíte s tím největším elánem.
Ten Říha je úžasnej, obdivuju ho, jak se postavil znovu na nohy a šel do toho s mladýma!!! Klobouk dolů !!!!
Ahoj Andy,potřebuji drogu do žíly a to je Tvá energie,nářez,velká síla,no prostě je to perfektní,někdo říká Boží!!!!!
Pan Riha porad pari jako za mlada a vsichni jsou vyborny👍👍👍❣️❣️❣️
Neuveritelne,jak Riha porad vali! Ten Chlap nikdy nezestarne!. Diky Riho,ze porad valis a delas nam vsem radost. JSI FRAJER a kluci moc dobri
Ahoj ANDY,jak Te moc miluji,s Tebou prijde tolik,elánu,jde TI to senzačně. A S Oldou a Ondrou to nemá ani jednu chybu.
Ahoj Andy,tohle mě vždycky nakopne,úžasná píseň,to je příliv energie,to je senzační!Zdravím Andyho,Oldu,Ondru.To nemá chybu!!!D.
Katapult srdeční ❤️ záležitost 🎸🎸
mam husí kůži je to pecka a ten mlady dělá čest pamatce dědkoví :)
Je videt,ze Katapult porad hazi poradny kousky poradnyho rocku!!! Slapejte chlapy dal !!!
Dekuji Vam.
Ahoj Kluci,denně si tuhle skladbu pouštím..At je člověk na sebevětsim dne,Vy mě burcujide denně!!!!!
Oldo a spol, super
Ahoj Andy,zase mě dobíjís baterky,to je velká senzace!!!!Jste senzační!!!!!!
Katapult je super. Olda Říha je super.
Úžasnej flák. 👍👍👍
:o)
Ahoj Andy,jde Ti to skvele,nejsilnější píseň a Tvůj výkon, dal,s do toho víc jak maximum a Vas koncert u nás zrušil Olda,kvůli neviděni na obličeje lidi s rouškou.Plne chápu a kdy znovu přijedete?Moc ráda bych Vas viděla naživo!!!!!!
Andy nejlepší
tohle byla pecka, teď už to neni ono
VI ADORO ANCHE OGGI!! ......mi mancate da morireee!
Olda Říha je skvělej chlap.
Senzace!!!
Nádhera, úžasný
Andy,to je síla!!!!!D.
Andy,Ty válíš!!!
Andy,vynikající!!!
Dobře Andy 💪🤟
Katapult nej jeďte dál
Kluci,jak Vas miluji,nejvíc basáka,ale co Olda s těma klukama dokázal ještě více,než predtim!Tuhle píseň z těch mladých miluji nejvíc a Andy řadí jak černá ruka!!!!
Andy jede!!!!!SENZACE!!!!!!
Ahoj Andy a kluci,tahle píseň mě nabije i v tom nejhorším stavu.Andy Ty ses narodil s tím,že nahradis Dedka.Jde Ti to skvělé,jak to s tou baskytaru umis!!!!!Ty ji máš prirostlou od narození k ruce.Je to Boží,to je to úplně nejvíc,co může být.Zivot bez Vas by za moc nestal.Vy nás nabízíte s tím největším elánem.
Ten basák je super!!! Bicí taktéž!!!👍
👍❤😉
ANDY neuvěřitelný!!!!
...👏👏👏, senza 🙋
Pěknééééééééééééééééééééééééééééééééé
Máš pravdu.
Ten mladej válí
solově je ondra první.....
Ten mladý se jmenuje Andy Budka.
n,1