KNOTSGEKKE wedstrijd voor Ter Leede | Ter Leede - Hollandia | Samenvatting | Ter Leede TV |

• Опубліковано 19 кві 2024
  • Sassenheim - Terwijl de Bollenstreek zaterdag geheel in het teken stond van het Bloemencorso, werd er op Sportpark De Roodemolen volop gevoetbald. Ter Leede nam het in de Vierde Divisie op tegen Hollandia uit Hoorn.
    Al vroeg in de wedstrijd kreeg de ploeg van Niek Oosterlee drie mokerslagen te verwerken. Na slechts vijftien minuten spelen stond er al een 0-3 voorsprong op het scorebord voor Hollandia. De ploeg uit Hoorn combineerde makkelijk door het centrum van Ter Leede, wat resulteerde in de eerste twee treffers van Dennis Jansen en Jesse Koeman. Na een lange bal vanuit achteruit en een verkeerde inschatting van de keeper van Ter Leede, Alessandro Kwant kon Niels Koster makkelijk binnentikken voor de 0-3.
    Vlak na deze treffer bracht Boy Tetteroo de Sassenheimers iets terug in de wedstrijd. Dit deed hij door middel van een hard afstandsschot dat de keeper van Hollandia niet kon keren. Het geloof in een eventuele comeback was vijf minuten hierna tenietgeslagen, nadat rechtsback Dirk Hoekstra per ongeluk de bal meegaf aan Jesse Koeman, die zijn tweede van de middag maakte.
    In de tweede helft domineerde Hollandia gemakkelijk en zag Ter Leede hoe Koeman zijn hattrick kon maken. Ter Leede deed nog een poging voor een slotoffensief. Dit was niet geheel onverdiend; twee goals van Tetteroo en Firmina vlak voor tijd zorgden voor nog enige spanning in de wedstrijd.
    Niet alle 22 spelers mochten de wedstrijd afmaken; het publiek zag namelijk hoe zowel Romeo Fecunda van Hollandia als Hidde van den Ende van Ter Leede hun tweede gele kaart pakten. De rode kaarten hadden geen invloed meer op de wedstrijd, en de eindstand werd bepaald op een 3-5 verlies voor Ter Leede.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    Voor meer nieuws over de Bollenstreek, abonneer op het UA-cam kanaal van BO.
    Op de hoogte blijven van Bollenstreek Omroep?
    Facebook: / omroepbo
    Instagram: / omroepbo
    Twitter: / omroepbo
    Tiktok: / bollenstreekomroep