Telefilem Puji Pujian

Поділитися
Вставка
  • Опубліковано 5 лют 2025
  • Filem Arahan Aziz M Osman...terbitan Ace Motion Pictures Sdn Bhd

КОМЕНТАРІ • 37

  • @AQILA-u9q
    @AQILA-u9q 9 місяців тому +3

    Semoga Allah swt slalu merahmati dan meridoi guru2 ngaji kita,didunia maupun diakhirat,amin ya rabbal alamin

  • @sayasubhan2110
    @sayasubhan2110 Рік тому +2

    Sepanjang sy melihat film Malaysia ni, inilah film yg sgt menyentuh hati sy. Begitu sabarnya seorg tok Daly

    • @ajimproduction793
      @ajimproduction793 10 місяців тому

      Banyak bang yng bikin sedih. Aku penggemar telefilm malaysia. Ftv indosiar alay bet. Mending ini...
      Coba liat "maafkan saya cek gu"

    • @ajimproduction793
      @ajimproduction793 10 місяців тому

      Banyak bang yng bikin sedih. Aku penggemar telefilm malaysia. Ftv indosiar alay bet. Mending ini...
      Coba liat "maafkan saya cek gu"

  • @AQILA-u9q
    @AQILA-u9q 9 місяців тому

    Waktu msh umur 7 8 tahun saya belajar,ngaji dengan,mak saudara jauh,namun ia udah meninggal dunia,almarhumah serta keluarga besar almarhum rata2 jadi guru ngaji dari almarhum bapaknya sampai keanak2nya jadi guru ngaji, setelah itu saya belajar ngaji dengan mak saudara adek bapak saya alhamdulilah saya sikit2 bisa membaca al our'an,umur kira2 35 thn saya belajar dangan kawan2 dengan seorang ustad namanya ustad 1:00:38 soleh, ustadz soleh umurnya lebih muda dari saya,ada beberapa orang lagi guru agama saya,tak dapat saya sebutkan disini,moga Allah merahmati dan meridoi mereka semua didunia sampai akhirat,saya bukan sombong atau ria cuma sekedar mau berbagi cerita,salam dari Indonesia

  • @hishamsaidan2286
    @hishamsaidan2286 Рік тому

    Yang tersirat, bertolak ansur dan berlapang dada lah demi kebaikan dan kemajuan ummah.bermula dgn tidak merahsiakan masalah 'mata'.

  • @muhammadsharizalrasul9345
    @muhammadsharizalrasul9345 3 роки тому +1

    Dapat jugak Tengok Cerita Berlakon Kat Rumah aku. lama Aku cari ni baru muncul

  • @larasatilarasati9995
    @larasatilarasati9995 5 років тому +4

    Ya Allah Bikin nyesekk 😭😭😭😭sangatt menyayat hati

  • @sitihajaratie1993
    @sitihajaratie1993 10 місяців тому

    Ya Allah.. part last sdh nya. Auto bergenang air mata 😭

  • @norims217
    @norims217 3 роки тому +2

    Sedihnyer...sayangi lah orang2 tua kita...

  • @asnahsuptoo6071
    @asnahsuptoo6071 6 місяців тому

    cerita best juga...

  • @Rahmat_dan_Berkah
    @Rahmat_dan_Berkah 2 роки тому +2

    MasyaaAllah 😭😭😭

    • @zaifaladlizam1566
      @zaifaladlizam1566 2 роки тому +1

      Wanita itu selamat di hutan simpan Mercang di sini hari zla di sini semalam atas meja tu buat bingka roti di luar sana yg kerap menjadi lebih baik daripada raja di Klang antara yg mengalami sakit perut sakit perut yang diwakili oleh barisan peguam kanan Persekutuan di sini semalam selepas itu selamat di dunia ini bayi anda seperti berada di luar sana yg kerap zla di dalam hati tengok perut sakit perut yang diwakili oleh barisan dibuat oleh barisan dibuat oleh barisan di akhirat kelak di akhir zaman ini bayi anda akan menyertai PKR Mansor Othman mengalahkan calon BN di Kajang Anwar hanya mahu dikenali sebagai kerabat di raja Bahrin sebagai arkitek urus air untuk misi pelaburan asing kuffar di luar sana sangat baik untuk misi 🖕✍️ vlra dlmana Full movie download sebuah tilam bujang lapok full movie download sebuah tilam bujang lapok full movie download sebuah tilam bujang senang BN di Kajang Anwar mengaku bincang ambil masa itu emas di luar sana untuk misi pelaburan asing kuffar di dalam hati tengok perut sakit perut sakit hati tengok kaki yg kerap menjadi calon PKR bagi kerusi parlimen di luar negara untuk menjadi calon PKR bagi DUN dalam tempoh pada sekitar tahun yg lalu di hadapan mata wang asing kuffar dunia luar menyumbang dalam hati tengok kaki atas meja di dalam hati tengok perut sakit hati tengok kaki zla yang diwakili oleh barisan peguam bela Anwar jadi modal kempen untuk menjadi seorang penyokong PAS di 0 di sini hari ini bayi anda akan menyertai dalam hati dengan keputusan itu dibuat apabila ada juga yg kerap menjadi lebih baik dari segi seperti kefahaman yg kerap menjadi seorang guru di luar sana yg mengalami tekanan jiwa di lorong pandan damai di bumi ini bayi anda seperti berada ✍️🧑‍💻🔜🗝️🚥

    • @zaifaladlizam1566
      @zaifaladlizam1566 2 роки тому +1

      Allah SWT di dalam hati tengok perut sakit hati tengok perut Allah SWT yang maha esa lagi

  • @zamzilazamzila5248
    @zamzilazamzila5248 11 місяців тому

    Drama terbaik.

  • @sharifahrubiah6606
    @sharifahrubiah6606 2 роки тому

    alamduliah semoga dirahamati allah selalu

  • @millajamilla4863
    @millajamilla4863 5 років тому +2

    Sungguh kasihan atok sampai2 orang di sekelilingpun tak nampak klo atok tuh tak bsa nampak orang😢😢😢

  • @peaces0387
    @peaces0387 5 років тому

    Allahu..sedihnya..tok dali tak bleh melihat

  • @rrsbipoh6821
    @rrsbipoh6821 2 роки тому

    Menangis tengok cete nie

  • @azharonnazharonn8921
    @azharonnazharonn8921 5 років тому +3

    56:40 ayat klakar.."ank kontraktor bsr buat ape dia nk klentong...." Kontraktor lah yg plg byk klentong

  • @baidaytb3266
    @baidaytb3266 3 роки тому

    Sedeh sangat cerite ni,

  • @ratmilisnawati4411
    @ratmilisnawati4411 Рік тому

    ya Allah...kasihan tuk dali

  • @farizulabdullah3467
    @farizulabdullah3467 5 років тому +2

    Best 👍👍👍🌟🌟🌟🌟🌟

  • @zuraidaharbain9704
    @zuraidaharbain9704 5 років тому +2

    Lumrah manusia..hny melihat dan buat andaian sdgkn yg hakikat adalh disebaliknya.Suka menghukum dulu baru dtg penilaian sdgkn nilaian mata dahulu bkn sekadar apa dilihat ..nilaian telinga bkn sekadar yg didengar.

    • @osmanabdullah2008
      @osmanabdullah2008 3 роки тому

      Siapa kita manusuia yang berani menghukum. Itukah akibat manusia yang bodoh, sehina-hina mertabat mereka yang bodoh. Biadap.

  • @azlan93lan43
    @azlan93lan43 4 роки тому

    Jarang Aziz buat telemovie ni tahun bila

  • @mdyusri6055
    @mdyusri6055 9 місяців тому

    Terima kasih 👍

  • @NDV-yt1ii
    @NDV-yt1ii 3 роки тому

    👍

  • @mujiburmujib4485
    @mujiburmujib4485 3 роки тому

    Mujib

  • @poxadikofficial1761
    @poxadikofficial1761 3 роки тому

    Baso ore kg gilo celako lgunim la

  • @einaakak7956
    @einaakak7956 11 місяців тому

    Patutlah tok tuh jln menegak jer... Camera man pun tumpu arah bawah bile tok berjalan.. Rupenye tok bute pandangan...tp celik mate hatinye.. x mngharapkn simpati masyarakat sekeliling..

  • @sitiromelah8259
    @sitiromelah8259 3 роки тому

    😭😭😭😭😭

  • @rinamarlina8956
    @rinamarlina8956 2 роки тому

    Sedihnya😭😭😭

  • @iqwancz3234
    @iqwancz3234 5 років тому +1

    Ya Allah sedihnya..😢