چگونه می توانیم با کاهش استرس و نگرانی های زندگی از پیری زودرس جلوگیری کنیم ! 4 راز بودا...

Поділитися
Вставка
  • Опубліковано 2 кві 2024
  • ما در سخن بزرگان گلچینی از زیباترین و شنیدنی ترین سخنان بزرگان را برای شما جمع آوری و به تصویر میکشیم
    اگر این محتوا براتون جذاب بود ، لطف کنید و با عضویت در کانال و لایک کردن کارها ما رو در این مسیر حمایت کنید
    همچنین نظراتتون رو هم برای ما بنویسید
    سخن بزرگان
    #انگیزشی
    #سخن_بزرگان
    #نقل_قول
    #درس_زندگی
    چگونه می توانیم با کاهش استرس و نگرانی های زندگی از پیری زودرس جلوگیری کنیم!4 راز بودا
    برای کم شدن استرس در جوانی این 4 کار را انجام بده
    بودا معلم و حکیم بزرگ هندی، فلسفه‌ و روشی برای زندگی بشر تدوین کرد تا او را از چرخه تولد و مرگ نجات دهد.
    «سیدارتا گوتاما»، معروف به بودا، حکیم و معلمی بود که در سده چهارم پیش از میلاد در بخش خاوری هند باستان می‌زیست. او بنیان‌گذار فلسفه بودیسم، از کهن‌ترین فلسفه‌های جامعی بود که حدود ۲,۰۰۰ سال پیش در هند پدید آمد و تاثیر عمیقی بر سرزمین خاستگاه خود گذاشت. این آیین در قرن سیزدهم میلادی از مرزهای هند گذشت و تمام شرق آسیا را فراگرفت و بعدها به اروپا و آمریکا نیز رفت. مشی بودا امروزه نیز اهمیت زیادی دارد و تاثیر آن بر فلسفه، هنر، ادبیات، اقتصاد و سیاست ملموس است.
    بودا متفکری آسیایی و معلمی معنوی محسوب می‌شود که بر بسیاری از حوزه‌های فلسفه از جمله عرفان، متافیزیک و اخلاق مسلط بود. او برای دست‌یابی به روشی که چرخه تولد و مرگ (سامسارا) را از بین ببرد، تلاش بسیار کرد و ریاضت‌های فراوان کشید تا سرانجام راه بر او هویدا شد و یافته‌های خود را در قالب آموزه‌هایی برای ارائه به مردم تنظیم کرد. آموزه‌های بودا پایه فلسفه‌ای را تشکیل می‌دهند که ابتدا در جنوب آسیا شکل گرفت و سپس در سراسر آسیای شرقی توسعه یافت.
    بودا معلمی بود که بعد از تحمل ریاضت‌ها و مراقبه‌های بسیار، مجموعه‌ای از قوانین پیچیده به نام «وینایا» (Vinaya) را ابداع کرد که سانگها با عمل به این قوانین زندگی می‌کردند؛ سپس تعالیم خود را در یک مجموعه سخنرانی برای پیروانش تشریح کرد که آن‌ها را «سوترا» (Sutra) نامیدند. او پس از تربیت شاگردان بسیار و گسترش آیین خود در سراسر شمال هند، در سال ۴۸۰ پیش از میلاد در سن ۸۰ سالگی درگذشت و یکی از شاگردانش به نام ماهاکاساپا (Mahakasyapa) مسئولیت تداوم‌بخشی آیین وی را عهده‌دار شد. ماها نخستین شورای بودایی را بعد از مرگ بودا برگزار کرد، همچنین وی را بنیان‌گذار فلسفه ذن نیز دانسته‌اند.

КОМЕНТАРІ • 32