Розмір відео: 1280 X 720853 X 480640 X 360
Показувати елементи керування програвачем
Автоматичне відтворення
Автоповтор
Artık evlerinde "Emote" atmaya devam ederler TL oyuncuları 👍
tankut abi varkne özellikle izliyorum analiz masasını novayla ne dediler se çıktı iyi ki varsınız
2:06:05 Nakliyatçı Faker
Koridor dğişikliği diyorsunuz da Dakika 5 de fark midde zaten farm farkı bile 40 a 15 :D
bence ilk mactaki yorumcu can bey sanırım diğer tarafta cok daha iyi anlatım yani.
Ya bu yorumcuların G2 sevdası kusturuyor artık, Faker büyük oyuncu Caps'e karşı oynadı ne demek ya. Hani saçmalamanında sınırı var
Kaan Kural niye yok artık ya
Şu arkadan dın dın diye ping sesleri neden geliyor çok rahatsız ediyor izlerken bari sesini kısın bu ne kafam şişti
Lol ün goatı faket baba
Scarlet bu oyunun net fosilidir. Yoksaaaaa Big bang ? Yok artık coni .
Emre nick'li bibarkadas varsa T1 ilk maçı kazanırsa hesabı silecekti, noldu
G2 ye bu t1ı da bir patlayalım
bu avrupa hayranlığı t1 düşmanlığı nedir ya. t1 fark açıyor sayın sunucu görmek istemiyorum falan diyor, TL sayı alınca sanki derbi maçta gol atmış gibi seviniyorsunuz. lütfen tarafsız olun.
Tl AMERIKA 🇺🇸 🇺🇸 🇺🇸 TAKIMI
Kesinlikle şu sunucular çok itici acil değişilmesi lazım
Aslında daha çok alt küme takımının Manchestera gol atmasi gibi, gaza gelme tepkisi o sanmıyorum ki taraflı olsunlar.
@@klypthiawindrunner5336 adamlar fakeri bir noktada garip garip eleştirmeye başladılar aw özellikle birisi çok boş konuştu
ben 30 levele kadar katarina oynadım sonra yasuoya geçtim ordan da rengar :D
Neymiş vayne laf edilmeyecekmiş. Gayet güzel oynadı adam.
G2 t1nı yener
Artık evlerinde "Emote" atmaya devam ederler TL oyuncuları 👍
tankut abi varkne özellikle izliyorum analiz masasını novayla ne dediler se çıktı iyi ki varsınız
2:06:05 Nakliyatçı Faker
Koridor dğişikliği diyorsunuz da Dakika 5 de fark midde zaten farm farkı bile 40 a 15 :D
bence ilk mactaki yorumcu can bey sanırım diğer tarafta cok daha iyi anlatım yani.
Ya bu yorumcuların G2 sevdası kusturuyor artık, Faker büyük oyuncu Caps'e karşı oynadı ne demek ya. Hani saçmalamanında sınırı var
Kaan Kural niye yok artık ya
Şu arkadan dın dın diye ping sesleri neden geliyor çok rahatsız ediyor izlerken bari sesini kısın bu ne kafam şişti
Lol ün goatı faket baba
Scarlet bu oyunun net fosilidir. Yoksaaaaa Big bang ? Yok artık coni .
Emre nick'li bibarkadas varsa T1 ilk maçı kazanırsa hesabı silecekti, noldu
G2 ye bu t1ı da bir patlayalım
bu avrupa hayranlığı t1 düşmanlığı nedir ya. t1 fark açıyor sayın sunucu görmek istemiyorum falan diyor, TL sayı alınca sanki derbi maçta gol atmış gibi seviniyorsunuz. lütfen tarafsız olun.
Tl AMERIKA 🇺🇸 🇺🇸 🇺🇸 TAKIMI
Kesinlikle şu sunucular çok itici acil değişilmesi lazım
Aslında daha çok alt küme takımının Manchestera gol atmasi gibi, gaza gelme tepkisi o sanmıyorum ki taraflı olsunlar.
@@klypthiawindrunner5336 adamlar fakeri bir noktada garip garip eleştirmeye başladılar aw özellikle birisi çok boş konuştu
ben 30 levele kadar katarina oynadım sonra yasuoya geçtim ordan da rengar :D
Neymiş vayne laf edilmeyecekmiş. Gayet güzel oynadı adam.
G2 t1nı yener