Japon Yapıştırıcı Kurumadan Son Damlasına Kadar Kullanma Yöntemi

Поділитися
Вставка
  • Опубліковано 27 чер 2019
  • Merhaba arkadaşlar. Bu videoda Japon yapıştırıcısını kurumadan son damlasına kadar nasıl kullanabileceğinizi göstereceğim.
    Ev ve iş yerlerinin vazgeçilmezi arasında bulunan Japon yapıştırıcılarını elimizi kirletmeden, elimize yapışmadan ve kurumadan son damlasına kadar kullanabilmek için basit bir yöntem mevcuttur.
    Bunun için eczanelerden alacağınız bir şırınga yeterli olmaktadır. Şırınganın sadece ucunu kullanacağız. Öncelikle sivri olan uç kısmını bir pense veya yan keski ile ayıracağız.
    bunun için şırınga ucunu yan keskiye çok fazla basınç uygulamadan yerleştireceğiz ve yavaş yavaş çevireceğiz ve kopmasını sağlayacağız.
    Burada dikkat edeceğimiz husus şırınga ucunun sıvı akıtacak şekilde açık kalması. uç ezildi ve kapandı ise bir pense ile bunu dikkatlice açmaya çalışacağız. Japon yapıştırıcının uç kısmını, şırınga ucunu tam yerleştirebileceğimiz mesafede keseceğiz.
    şırınga ucunu tüpün ucuna sıkıca takacağız.
    Daha sonra ister Japon yapıştırıcı isterseniz sıcak tutkal ya da silikon ile şırınganın bitim noktası ile tüpün birleşme yerini hava geçirmeyecek şekilde yapıştıracağız.
    Artık yapıştıracağımız yerlere gerektiği kadar yapıştırıcı uygulayabiliriz. İşimiz bitince şırınga ucunu kapağı ile kapatırız. Elimizdeki Japon yapıştırıcı bitince yenisi ile sadece kapaklarını değiştirmemiz yeterli olacaktır.
    Şırınga ucunun kuruması halinde bunu bir çakmak vasıtası ile ısıtarak açmamız mümkündür.
    ** Bu videoları çevreye zarar vermeden hazırlamak amacıyla, kullandığım elektrik, evimdeki solar panellerden ürettiğim enerjiden sağlanmaktadır. Daha yeşil ve temiz bir dünya için hep birlikte çalışalım. **
    Kanalımı izlediğiniz için teşekkür ederim. Yeni videolarda görüşmek üzere.
    Videoyu beğendiyseniz bir kaç saniyenizi ayırıp beğendim tuşuna basmanızdan ve kanalıma abone olmanızdan mutluluk duyarım.
    - Solar Araba
    - Solar Motor
    - Rüzgar Enerjisi
    - Peltier
    - Mini Buzdolabı Yapımı
    - Osiloskop yapımı
    - Su Çarkı
    - Basit alarm devresi
    - Pusula
    - Metal dedektörü
    - Simbo Su Isıtıcı
    - Mercursys Wifi Extender
    - Led Volt Metre
    - Prizma üçgen
    - İnverter
    - Fotovoltaik
    - Joule Thief
    - Küp
    - Silindir
    - Koni
    - Su ısıtıcısı tamiri
    Okul Ödevi , Proje Ödev
    Music :
    Aakash Gandhi "Waterfall"
    Thanks.
  • Навчання та стиль

КОМЕНТАРІ • 7

  • @ahmetdalkac
    @ahmetdalkac 5 років тому +1

    Sağolasın usta güzel fikir

  • @dedekorkut5347
    @dedekorkut5347 5 років тому +1

    Teşekkürler

  • @aliemlek
    @aliemlek Рік тому

    👌👌

  • @Kara_Sahin
    @Kara_Sahin 5 років тому +1

    Merhaba Derby hızlı yapıştırıcı ve pattex iyi...Bir konuda birşey sorucaktım..Epoksi çift şırıngalı yapıştırıcı her türlü şeyi yapıştrıyormu..

    • @i-robotic-bulentdogucu5492
      @i-robotic-bulentdogucu5492  5 років тому

      Aslinda evet. Ancak herseyi derken cok acik uclu soru ve cevap gibi olur olur hocam. Ornegin kopuk yapistiracaksam ve gramaj önemli ise Uhu Poor kullanirim (Maket ucak icin). Elastik bir sey yapistiracaksam epoksi kullanmam. Yüksek ısıda calisacak parça için daha farkli. Yani kullanim alani ve şekli de belirleyici. Örnegin mobilyanin geçme yerleri için beyaz tutkal. Mdf için aktivatörlü (spreyli) hizli yapistirici.

    • @Kara_Sahin
      @Kara_Sahin 5 років тому +1

      @@i-robotic-bulentdogucu5492 Mesela bıçak yapanlar var yabancılar ağaç sapları metale bu tür birşeyle yapıştırıyor.Kuvvetli bi yapıştırıcımı acaba..

    • @i-robotic-bulentdogucu5492
      @i-robotic-bulentdogucu5492  5 років тому

      @@Kara_Sahin Bu konuda epoksiyi kullanmaniz dogru olur.