Yenilikleri ve teknolojiyi tarıma uyarladığımız sürece , daha fazla verim , daha az yakıt sarfiyatı ve daha az iş güçüylen maksimun faydayı sağlamış oluruz.Traktörün sahibi güzel bir şekilde anlattı.Anlatımı için teşekkür ederim.iyi kazançlarınız olsun.
hasan taykurt iyi dilekleriniz icin ben tesekkur ederim . Herkesin bol bol kazanclari olsun insallah . Elimden geldigi sekilde teknolojiyi takip etmeye calsiyoruz.
7:13 hocam sonsuz vites yerine, sonsuz vites aralığı desek daha doğru olur. Bu şanzıman size sonsuz tane vites vermiyor, sadece vitesi sonsuz değerlere bölüyor.
Küçük düzelme: Motor Ford değil Cummins ile birlilte geliştirilmiş bir motordur. Ve tipi V6 değil, sıralı 6’dır. Sıralı 6 mekanik enjeksiyonlu Ford motorlar, T7000’lerin selefi TM serilerinde ve bazı TC-56 biçerdöverlerde kullanılmıştır. Kolay gelsin.
Avrupa da yaşıyorum, buradaki çiftçileri takip ederim ne de olsa baba mesleği. Sizin gibi yenilikçi yeni nesil çiftçileri ülkemde görünce sevinirim. NH Almanya da bile artık çok iyi satıyor ki Fendt Deutz gibi markaların üretildiği ülkede. Ama genelde T7 T8 T9 serisi olur. T7070 o ağır işte görmek çok iyi olurdu, pulluk gibi
Allah razı olsun teşekür ederim iyi dilekleriniz için . vakit ayırıp izlediğiniz içinde çok teşekkür ederim.. rica etsem benim kanalımıda takip edermisiniz ?
CVT marka değil şanzımanın isminin kısaltması Contuniously variable transmision yani sürekli değişken şanzıman demek bu şanzımanda vites aralığı yok aynen biçerdöverlerdeki tork gibi ne kadar vitesi ileri iterseniz o kadar vites oranını yükseltiyor
hasan durmaz tesekkur edeim , eksi yonlerinede degindim aslinda ancak mikrofon kayit yapmadigi icin malesef onu koyanadim :( . Sizlerin destegi ile daha cok video cekecegiz insallah .
Sonsuz şanzuman motorun devri bin devirde sabit kalsa bile hızı artar yakıt tasarrufu ve motor ömrü uzatır cvt cvx bazı traktörlerde tvt bazılarınsavario dyna vt bunlat 2 kasnakyan oluşur bir zincir bağlar ve sıkışma yaptıkça vites atar
Abi allah kaza bela vermesin maşallahı var makinenin bu GPS sisteminin yaptırdığın yıl itibari ile fiyatını birde arka hidrolik kol için yaptırdığın tuş maliyetinide açıklarsan çok iyi olur
Ben topconu Türkiye distribütörü paksoy dan almadığım halde sorunuma yardımcı oldular randevu alip bilgisayrima uzak bağlantı yapıp cihazların sorununu çozduler. Ücret bile almadilar. Topcon servisi gerçekten çok iyi.
yaptığım işe göre değişiyor ancak bu arkasındaki makine ile dekarda 0.666 lt - 0.75 lt arası yakıyor. bu td 110 dan daha az mazota denk geliyor. ancak bu yakıt verilerini ölçerken traktör sürekli Gps otomatik dünmenleme ile kullanıldı yani 0 kayıpla tarla işlendi. Gps olmasa en az %20 daha çok mazot yakardım.
Şimdi otomatik dümenleme olmazsa işlediğiniz arazide sıraları üstüste bindirip bir önceki işlediğinz yeri yenidenmi sürüyorsunuz. Gps olmazsa kendiniz düz gidemiyormusuz. Gps sisteminiz fiyat farkını kaç dönüm arazi. İşleyerek çıkartırsınız. Yani demem o ki kendiniz kullanınca işlediğiniz araziyi görüp ona göre hassas bir şekilde hatları takip ederek gidemiyormuyuz. Bilmediğim için soruyorum.
leica nın otomatik dümenleme sıstemi var mi bılmıyorum ama eger varsa onu da denemenizi tavsiye ederim. yazılımsal acıdan topcon dan cok daha önde ve kullanişlı. biz ölçüm aletlerini kullanıyoruz tunelde, leicanın 10 dk da yaptığı işi topcon yarım saatte yapıyor.
Leica vın otomatik dümenlemesini hiç duymadım . o yüzden bilmediğim konuda konuşmamak en doğrusu diyorum. vaktinizi ayırıp videoyu izleyip yorum yaptığınız için teşekkür ediyorum. benim kanalımıda takip ederim siniz ?
@@mehmetsenturk4947 cekismede degil massey agir cekiyo ama tarlaya girdimi mf yavas kaliyo nh seri mf ye gorede hafif misal 5410 td 100 cok rahat ceker tarlada td 75 e yetisemiyo cunku 75 hp ama 100 luk nh den agir yani ben tarla cekisinden sen motorlarin birbirini cekisinden bahsediyoz
Usta bende t7040 kullanıyorum sistem aynı ama C tuşu yol moduna geçiyor ve motor un devrini otomatik ayarlamıyor bu motor lar sürücünün ayarladığı kadar devir verir yanlış bilgi olmasın diye yazıyorum bunları
@@AydnCondur deyil usta gaz ayarı 3 yerden yapılır birisi arka kuyruk milinin çalıştırma kontağı nın arkasında turunçu dügme biri el gazı un bir deriz sagda turunçu 1-2 düğmeleri mevcut onlardır gaz ayarı
You all probably dont give a shit but does any of you know a trick to log back into an Instagram account?? I was stupid forgot the account password. I would love any assistance you can give me.
uydu sistemi 4x4 olan ve kabinli olan (yağmur çamurdan etkilenmesin diye kabinli diyorum) her traktöre uygulanabilir. bende tr5 ve td 90 var onlarda da uydu sistemi takılı. gayet güzel bir sistem . vakit ayırıp izlediğiniz için ben teşekkür ederim..
tam olarak anlayamadım eğer ki tam tarif ederseniz size yardımcı olmaya çalışırım. yada instagramdan tarimtrak sayfasını takip ediniz o düğmelerin fotoğrafını yollayınız size oradan yardımcı olayım.
O dediginiz gibi kendi giden traktor de var otonom deniyor ama satista bile olmayabilir. Sadece tabletten ayarlayinca her seyi o yapiyor. Bu sadece dumenleme
Abi malzemeden parçadan veya verilmesi gereken aparatları vermeyip parayla satan uyanık paragöz bayilerden ürün almayacaksın tüketicinin zararına memleketimiz nar tanesigibi dışından herşey güzel ama aldınmı gerçekleri görüyorsun ne yazık.
Adamlar yapmışlar malını kötülemek olmaz Fakat bu nwh lara da hiç alışamadım kardeşim İyi olabilir belki ama Nedendir bilemiyorum Hiç sevemedim bu markayı
O yakıt oranlarını traktörün arkasındaki takılı olan diskaro ile sürümde yakiyormus iş genişliği ve o traktörle göre zor olmayan bir ekipman yoksa üzerinde 6.7litrelik dev bir motor var
Büyük traktörlerin ufak traktörlere göre daha az yakmasının sebebi teknolojidir.CVT şanzuman kullanılan traktörlerin arkasındaki ekipmanda traktöre uygun büyüklükte ise yakıt bu seviyede düşük tutulabilir.
21 dakika anlatiyorsun. Bey abi bir traktörde. Önemli olan beygir gücü arka kaldirma küvveti. Joystick on ptö bide fiyati Anlat anlat . Uzatiyorsun tarlada ekipmani anlat Bu kadar
Şükrü Sökmen traktor su an uretilmedigi icin fiyatini bilmiyorum ancak biz alirken zamaninda 138.000 euro civari listesi vardi. İzgara yaklasik 45-50.000 tl arasidir. Uydu sistemide , 90.000 tl civarinda. Uydu sisteminin fiyati euro ile oldugu icin fiyat azalip artabilir. Bu rakamlar liste fiyatlaridir ve yaklasik fiyatlardir. Odeme sekiline ve durumlara gore fiyatlar degisebilir. Benim aldigim rakamlar degildir . Yaklasik guncel rakamlardir. Cunku traktoru izgarayi uyduyu alali 4 sene oldu.
Tla serisi ford motordur.bu blok ford genesis motorun geliştirilmesiyle ortaya çıkmıştır.farkındaysanız eski fiat- ivecolar soldan egsozdur ve 150 hp ve üzeri bloklar kubota motoruna benzer
Yenilikleri ve teknolojiyi tarıma uyarladığımız sürece , daha fazla verim , daha az yakıt sarfiyatı ve daha az iş güçüylen maksimun faydayı sağlamış oluruz.Traktörün sahibi güzel bir şekilde anlattı.Anlatımı için teşekkür ederim.iyi kazançlarınız olsun.
hasan taykurt iyi dilekleriniz icin ben tesekkur ederim . Herkesin bol bol kazanclari olsun insallah . Elimden geldigi sekilde teknolojiyi takip etmeye calsiyoruz.
Elimden geldiği kadar tarımı daha modern yapmaya çalışıyorum . Vakit ayırıp dinlediğiniz için ben teşekkür ederim. Hepimizin helal kazançları olsun.
Sendeki arazi bizim ilçe kadar abey. Bize ancak traktörü izlemek düşer 😁. Bereketli olsun inşallah.
Baya var UA-cam kanalıma bak
Tarimtrak yaz UA-cam a gorursun
Daha fazla t7070 videosu çekebilir misin. Bu arkadaş anlatırsa iyi olur o kadar video izledim 1 kişi hariç kimse anlatmıyor adam akıllı.
Furkan Baykal abicigim tesekkur ederim yorumlariniz icin . Daha cok video cekecegim insallah ...
ua-cam.com/video/l8SyA7A51zg/v-deo.html su gencde iyi anlatiyor.
Pretty cool to see machines made not far from where I am in the USA being used in Turkey!
7:13 hocam sonsuz vites yerine, sonsuz vites aralığı desek daha doğru olur. Bu şanzıman size sonsuz tane vites vermiyor, sadece vitesi sonsuz değerlere bölüyor.
TM'ci mi desem MF'ci mi desem bilemedim. :)
Edebiyat kasma
tip olarak da o yüke bindiğinde ki ses de beni benden hertürlü alıyor maşallah
v6 makinanın sesi bambaşka çıkıyor.
Bu isi anlayanin alnindan öpüyüm.iste zevk bu. T 7.245 almadim sirf ses icin 7070 aldim.bole bi ses feraride yok
@@AydnCondur v6 degil
Kayda değer bir çalışma olmuş. Elinize dilinize sağlık..
vakit ayırıp izlediğiniz için teşekkür ederim. benim kanalımı takip ederseniz çok memnun olurum . teşekkür ederim.
Küçük düzelme: Motor Ford değil Cummins ile birlilte geliştirilmiş bir motordur. Ve tipi V6 değil, sıralı 6’dır.
Sıralı 6 mekanik enjeksiyonlu Ford motorlar, T7000’lerin selefi TM serilerinde ve bazı TC-56 biçerdöverlerde kullanılmıştır.
Kolay gelsin.
Avrupa da yaşıyorum, buradaki çiftçileri takip ederim ne de olsa baba mesleği. Sizin gibi yenilikçi yeni nesil çiftçileri ülkemde görünce sevinirim. NH Almanya da bile artık çok iyi satıyor ki Fendt Deutz gibi markaların üretildiği ülkede. Ama genelde T7 T8 T9 serisi olur. T7070 o ağır işte görmek çok iyi olurdu, pulluk gibi
HCG kisa zamanda 7070 i patlatma dipkazan cekerken de videoya cekecegiz . Takipte kalin tesekkurler ...
@@AydnCondur bekliyoruz 🤗
nh her yeri ele gecirdi saden
nh ler kopek gibi cekiyo satmami
Çok güzel ve yararlı video teşekkürler
Kadir Gök ben tesekkur ederim kardesim .
Bereketli olsun abi super👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
dreksiyon bile otomatik ayarlanıyor valla ne diim adamlar yapıyor helal olsun
elini sürmeden tarla eken biçen makineler var tek düğme bitti
@@omerfaruk9069 evet süper bişey
@@omerfaruk9069 xerion 5000 yapar mı
Çok güzel anlatmışsın kardeşim diline sağlık. Hayırlı çalışmalar dilerim
Eline emeğine ve yüreğine sağlık usta. On numara analatmassn allah kaza bela vermesin bol bereketli kazançlar
Allah razı olsun teşekür ederim iyi dilekleriniz için . vakit ayırıp izlediğiniz içinde çok teşekkür ederim.. rica etsem benim kanalımıda takip edermisiniz ?
Tolerans dediğiniz şey yol konumu diye de geçiyor. Kepçelerde de var. Başak ta da var. Gerçekten güzel özellik
CVT marka değil şanzımanın isminin kısaltması Contuniously variable transmision yani sürekli değişken şanzıman demek bu şanzımanda vites aralığı yok aynen biçerdöverlerdeki tork gibi ne kadar vitesi ileri iterseniz o kadar vites oranını yükseltiyor
Boşluk yapapma nasıl yapıyor?Arkadaki makine 6m diyelim 12 m ara bırakıp sıraya girmeyi kendi mi ayarlıyor?
Teşekkür ederim güzel bi anlatım olmiş
ben teşekkür ederim vaktinizi ayırıp izlediğiniz için kanalımı takip edermisiniz ?
Masallah. Bol bereketli kazanclar dilerim.
ben teşekkür ederim vaktinizi ayırıp izlediğiniz için kanalımı takip edermisiniz ?
Harika degerlendirme , Emeginize saglik :)
teşekkür ederim kardeşim değerli vaktini ayırdığın için . kanalımı takip edermisin ? :)
Ağzına sağlık güzel bir tanıtım olmuş yalnız eksi yönlerine değinmemişsiniz bu tür anlatımlı videoların daha çok gelsin kolay gelsin
hasan durmaz tesekkur edeim , eksi yonlerinede degindim aslinda ancak mikrofon kayit yapmadigi icin malesef onu koyanadim :( . Sizlerin destegi ile daha cok video cekecegiz insallah .
abi hidrolik orta kol koymamalarının nedeni yan kolların hassasiyet dengesini bozuyormuş ben böyle okumuştum bilgin olsun
Sonsuz şanzuman motorun devri bin devirde sabit kalsa bile hızı artar yakıt tasarrufu ve motor ömrü uzatır cvt cvx bazı traktörlerde tvt bazılarınsavario dyna vt bunlat 2 kasnakyan oluşur bir zincir bağlar ve sıkışma yaptıkça vites atar
Amazing video sir!!!:-)
Agriculture INDIA thank you sir :)
Abi allah kaza bela vermesin maşallahı var makinenin bu GPS sisteminin yaptırdığın yıl itibari ile fiyatını birde arka hidrolik kol için yaptırdığın tuş maliyetinide açıklarsan çok iyi olur
Ben topconu Türkiye distribütörü paksoy dan almadığım halde sorunuma yardımcı oldular randevu alip bilgisayrima uzak bağlantı yapıp cihazların sorununu çozduler. Ücret bile almadilar. Topcon servisi gerçekten çok iyi.
Dümenlemeyi farming simulatorden biliyordum gerçekten çok güzel.
Maşallah allah kolaylık versin
bu motor v6 değil sıralı 6 olması lazım...
60fps olarak yükleseniz videoyu görüntü daha akıcı net olukça
Şu ses adama zevk veriyor
v6 vın sesi gerçekten büyüleyici .
@@AydnCondur zaten ford yaparsa en iyisini yapar süper
Bu segmentteki makinaların hepsi iyi
Vites geçişini hissedemezsin çünkü geçen bir vites yok. CVT de zincir vardır ve devir arttıkça merkezkaç kuvveti ile zincir genişler veya daralır.
Merhaba kardesim kullandigin topconlarin modelini yazarmisin,ekran,modem ve direksiyon dahil detayli bisekilde yazarsan sevinirim..
Bravo ancak bu kadar güzel anlatır ama iyide insan bunda uyuya kalır herşey otomatik
vakit ayırıp izlediğiniz için ben teşekkür ederim.
Cvt de vites sonsuz dur. 2 kasnak arasi 1 kayışvardir Okasnaklar gerilip saldikca vites oranı değişir
Dekar da yada saatte kaç lt mazot yakıyor tabii aslanı besleyen yemini düşünmez ama bilgi için öğrenmek isterim
yaptığım işe göre değişiyor ancak bu arkasındaki makine ile dekarda 0.666 lt - 0.75 lt arası yakıyor. bu td 110 dan daha az mazota denk geliyor. ancak bu yakıt verilerini ölçerken traktör sürekli Gps otomatik dünmenleme ile kullanıldı yani 0 kayıpla tarla işlendi. Gps olmasa en az %20 daha çok mazot yakardım.
Şimdi otomatik dümenleme olmazsa işlediğiniz arazide sıraları üstüste bindirip bir önceki işlediğinz yeri yenidenmi sürüyorsunuz. Gps olmazsa kendiniz düz gidemiyormusuz. Gps sisteminiz fiyat farkını kaç dönüm arazi. İşleyerek çıkartırsınız. Yani demem o ki kendiniz kullanınca işlediğiniz araziyi görüp ona göre hassas bir şekilde hatları takip ederek gidemiyormuyuz. Bilmediğim için soruyorum.
Kardeşim ayna takmak için aparatları nerden alabilirim bilgi verebilrmisin
leica nın otomatik dümenleme sıstemi var mi bılmıyorum ama eger varsa onu da denemenizi tavsiye ederim. yazılımsal acıdan topcon dan cok daha önde ve kullanişlı. biz ölçüm aletlerini kullanıyoruz tunelde, leicanın 10 dk da yaptığı işi topcon yarım saatte yapıyor.
Leica vın otomatik dümenlemesini hiç duymadım . o yüzden bilmediğim konuda konuşmamak en doğrusu diyorum. vaktinizi ayırıp videoyu izleyip yorum yaptığınız için teşekkür ediyorum. benim kanalımıda takip ederim siniz ?
@@AydnCondur tabiki ama ne yazik ki 2 kere takip edemiyorum. Siz buraya yazmadan once takibe başlamışım. 😄
özcan ahahaha tesekkur ederim 😊o zaman instagramdan tarimtrak sayfami takip etmiyorsaniz onuda takip ederseniz sevinirim 😊
Topcon ve leica kullandim. Kalite ve sağlamık açısından leica., ama kullanım kolaylığı açısından Topcon. Her türlü kolaylık ve opsiyon var.
Abi mc cormick videosu gelsin lütfen
Selamlar. Nevholant ailesine
Yalnız şunu söyliym dodge viper da 8000 cc motor var aşağı yukarı traktörden daha büyük motor koymuşlar arabaya:)
Abi kolay gelsin güzel anlatiyon ağzına yüreğine sağlık o cihaz cpes fiyatı ne kadar her traktör takılır mi
takılıyor abicim Gps diye yazılıyor. fiyatı da aşağı yukarı 80-90 bin tl arası
Kolay gelsin usta bol bereketli olsun 1 günde kaç litre mazot sarfiyatı yapar bu traktör?
TURK ADAM 440 litre diye söyledi yada 460 onun gibi birşey
@@ufukkose6478 tesekur ederim
Abi 54c veya 55 56 alcaz senin tavsiyen
saki sefa çakar abicigim bahce icinse 54c tarla icinse kesinlikle 55-56
@@AydnCondur zeytin
55 56
Ortakol için düğmeleri servistemi taktırdınız maliyeti ne oldu çok faydalı bir video olmuş teşekkürler
düğmeleri kendim taktım teşekkür ederim.
Nasıl taktınız tesisatı varmı çamurlukta
Emegine saglik kardes yalniz massey bi baska ustune tanimam
tarlada maseyden cekisli ama konforda tabi mf
Yasar Sarac kardes tarlada masseyin 100 beygiri newhollandin 125 beygirine bedeldir ne cekisinden bahsedion gir bak butun cekismelerde massey ezio
@@mehmetsenturk4947 cekismede degil massey agir cekiyo ama tarlaya girdimi mf yavas kaliyo nh seri mf ye gorede hafif misal 5410 td 100 cok rahat ceker tarlada td 75 e yetisemiyo cunku 75 hp ama 100 luk nh den agir yani ben tarla cekisinden sen motorlarin birbirini cekisinden bahsediyoz
Yasar Sarac tamam tarladada massey her turlu daha iyi ve seri gidio hemde daha az yakio kardes istedigin denk modelleri kapistiralim her turlu
Emeğine sağlık olsun 20 gün önce 7070 aldık daha kullanmadık
hayırlı uğurlu olsun . allah tekerini düz bastırsın.
Kaç dekar yer ekiyonuz abi?
400 kusur litre mazot deposu varmış nerde 400 litreyi nereye koyuyorsunuz anlamadim
Yedek depo var ek blue
Usta bende t7040 kullanıyorum sistem aynı ama C tuşu yol moduna geçiyor ve motor un devrini otomatik ayarlamıyor bu motor lar sürücünün ayarladığı kadar devir verir yanlış bilgi olmasın diye yazıyorum bunları
usta peki C tuşu sabit el gazı değil mi ? Curise Control değil mi ?
@@AydnCondur deyil usta gaz ayarı 3 yerden yapılır birisi arka kuyruk milinin çalıştırma kontağı nın arkasında turunçu dügme biri el gazı un bir deriz sagda turunçu 1-2 düğmeleri mevcut onlardır gaz ayarı
@@AydnCondur sabit gaz un 1 dedigim dir
so beautiful
thank you for yor attention. pls can you follow my youtube Chanel.
You all probably dont give a shit but does any of you know a trick to log back into an Instagram account??
I was stupid forgot the account password. I would love any assistance you can give me.
@Anders Briar Instablaster :)
mazotu kaç tl den alıyorsunuz
Mükemmel
Süper 👍
Aydın çondur youtube kanalında var sahibide odur
Bendede TR6.130 var bu uydu sistemi olur mu ustam birde videon çok güzel olmuş tebrik ederim
uydu sistemi 4x4 olan ve kabinli olan (yağmur çamurdan etkilenmesin diye kabinli diyorum) her traktöre uygulanabilir. bende tr5 ve td 90 var onlarda da uydu sistemi takılı. gayet güzel bir sistem . vakit ayırıp izlediğiniz için ben teşekkür ederim..
@@AydnCondur fiyat ne
Neyin fiyati ne ?
@@AydnCondur uydu sisteminin Topcon varya
Tuna Dursun 90 civari
Abi sen new holland ın t 7070 ingiliz ini neden almadın
Abi bu pistonlu orta kola dışarıdan nasıl müdahale edebiliriz 7070 e yaptığın gibi
hangi traktör için soruyorsunuz ? acaba
@@AydnCondur abi bende td 75 ve jhondeere 5105 var her ikisi için de soruyorum 😅😅
işini bilen çiftçi kazanıyor, beceremeyen ağlamaya devam
a.s d Allah herkesin isini gucunu rast getirisn .
@@AydnCondur ,amin kimsenin emekleri zayi olmasın
Kucuk cifci hep alta kaliyor bu traktoru Cogu Cifci Hayal Bile edemiyor malesef
merhaba bu çamurluk üstü orta kol uzatma tuşlarını nerden bulabiliriz yardımcı olurmusunuz
Newholland parçacasından almanız mümkündür. Tarimtrak Instagram sayfamı takip ediniz oradan yardımcı olabilirim.
💯💯
Abi manuel ışığının iki altındaki siyah düğme ne işe yaruyor bendede aynısından var bi açıklarsan sevinirim
tam olarak anlayamadım eğer ki tam tarif ederseniz size yardımcı olmaya çalışırım. yada instagramdan tarimtrak sayfasını takip ediniz o düğmelerin fotoğrafını yollayınız size oradan yardımcı olayım.
Jd 5125r, 5115m dış kasa ve motor ön aks kubota konik diş baskı balata yok içi Erkunt 125 beygir civarı mekanik elektronik karışımı
Türkiyede ki 2. Traktör kocaeli kandıra da ki 7070 mi
orjinali olmuş agirlik⛳🖐🖐🖐🖐🖐👍👍👍👍👍
2017 bile sıfır 700 bin tl abi sen kaça aldın bunu
O dediginiz gibi kendi giden traktor de var otonom deniyor ama satista bile olmayabilir. Sadece tabletten ayarlayinca her seyi o yapiyor. Bu sadece dumenleme
.
üzerinde motor iveco değilmi ben ford motor kullanmıyor diye biliyordum artık
ses iveco sesi forda benzemiyo
FPT (fiat powertrain technologies) motor diye geçiyor aslı İveco motor. New holland,Case,Steyr,Claas bu motoru kullanıyor.
Bukadar parayi nerden buldunuz
1600 devir az bu tirktor için devetuz Var bunun gücünde 2000 bin devir gidiyor az bence devri tarlada
Ferdi Gürsoy yanlisiniz olmasin 2000 dir o . Yaris motorlari bile 20.000 devir ceviremiyor.
Az devir yakıt tasarrufu demek. Ve maksimum torku sağlıyor
@@AydnCondur pordon yanlış oldu 2000devir dicektim
Gps sisteminin maliyeti ne kadar acaba
80-90 bin tl civarında
Bu gps fiyat ne kadar
o traktöre o tekerler yakışmışmı be :D
Aralarda neden boşluk bırakarak sürüyorsunuz
Sonradan takılan aydınlatma lambarı masseye ait
Abi malzemeden parçadan veya verilmesi gereken aparatları vermeyip parayla satan uyanık paragöz bayilerden ürün almayacaksın tüketicinin zararına memleketimiz nar tanesigibi dışından herşey güzel ama aldınmı gerçekleri görüyorsun ne yazık.
işte traktör mütiş da neolsun zaten newholland
Landini 7-215 bundan iyi mi kötü mü
Case ile farkı ne
Casele farkı yok landini daha saglam ama buna fmre
Etrafinda landini varmi hangisi buyuk marka mantiken bulursun cevabi
@@obaranhd7328 alakasi yok
Əngözəl hollad
Adamlar yapmışlar malını kötülemek olmaz
Fakat bu nwh lara da hiç alışamadım kardeşim
İyi olabilir belki ama
Nedendir bilemiyorum
Hiç sevemedim bu markayı
Bizim aşkımız mercedes-benz TRAVEGO S
Bize traktör şökmez
Aslına bakarsan ben çiftilik yapsamda fanatik bir Kassbohrer SETRA hayranıyımdır.
Ne alaka?
abi beni işe alırmısın sabah akşam traktör sürerim
Bi gps sistemi ne kadar
80-90 bin tl civarında
Dekarda 0.6 litremi nasil olur. İmkansız, en az 1.5 2 litre yakar bu canavar
O yakıt oranlarını traktörün arkasındaki takılı olan diskaro ile sürümde yakiyormus iş genişliği ve o traktörle göre zor olmayan bir ekipman yoksa üzerinde 6.7litrelik dev bir motor var
Cvt şanzıman farkı kardeş. Ayrıca taktığı ekipman da büyük.
Büyük traktörlerin ufak traktörlere göre daha az yakmasının sebebi teknolojidir.CVT şanzuman kullanılan traktörlerin arkasındaki ekipmanda traktöre uygun büyüklükte ise yakıt bu seviyede düşük tutulabilir.
Vay bey New Hollanda bak akıl edip ikinci aynayı koymamış birde dünya markası.
21 dakika anlatiyorsun. Bey abi bir traktörde. Önemli olan beygir gücü arka kaldirma küvveti. Joystick on ptö bide fiyati Anlat anlat . Uzatiyorsun tarlada ekipmani anlat Bu kadar
Neresi abi burasi
burası Aydın il kardeşim . benim kanalımı takip edermisin ?
@@AydnCondur karşılıklı abone olalım bence 😊😊
Fiyatı ne kadar
neyin fiyatı ne kadar abicim traktörün mü arkadaki tillerin mi ? Gps in mi ?
@@AydnCondur traktör gps ve ızgara nın
Şükrü Sökmen traktor su an uretilmedigi icin fiyatini bilmiyorum ancak biz alirken zamaninda 138.000 euro civari listesi vardi. İzgara yaklasik 45-50.000 tl arasidir. Uydu sistemide , 90.000 tl civarinda.
Uydu sisteminin fiyati euro ile oldugu icin fiyat azalip artabilir. Bu rakamlar liste fiyatlaridir ve yaklasik fiyatlardir. Odeme sekiline ve durumlara gore fiyatlar degisebilir. Benim aldigim rakamlar degildir . Yaklasik guncel rakamlardir. Cunku traktoru izgarayi uyduyu alali 4 sene oldu.
สุดยอดครับ
ford 3600 olan
Buda bildigin ford traktör geliştirimiş hali zaten
Ford motor değil iveco motor
Tla serisi ford motordur.bu blok ford genesis motorun geliştirilmesiyle ortaya çıkmıştır.farkındaysanız eski fiat- ivecolar soldan egsozdur ve 150 hp ve üzeri bloklar kubota motoruna benzer
Fiyatı ne bu canavarın
125 bin Euro
Aamaann bi dökülmeye baslasinda görüm o vakit seni tüh illallah dersin
Dokulmez masseymi sandin
798 milyarı olan alır
abi orada diyorsun ki üzerinde Ford motor var Benim bildiğim kadarıyla Bunlarda Enter motoru var yanlışın olmasın mı
Allaha revami bukadar arazi bence toprak reformu acilen gerekli millet mezar yeri bulamiyor
Ağırlık vermemiş lanet olsun bu koç a ulan valla erkunt hattat tümo vs diğer türk markaları olmasa bu koç trilyona traktör satar bu miillete
Çiftçi kazanamiyor