Sinan abinin saçları havuz başında bile bozulmamış. 2004 senesinde Half-Life 2 nin çıkışıyla LEVEL dergisini alarak hem Half-Life 2 hakkında bilgiler edinmiştim hem de Sinan abi ile tanışmıştım 20 sene geçmiş o zamanda saçları böyleydi. Hiç kendini bozmadın abim teşekkürler.
Kerem edit konusunda kendini inanılmaz geliştirdi kısa zamanda ya da kafasındakileri yeni yeni yapabiliyor. Disket Kutusu ofisinde bir Hideo Kojima doğuyor.
Sponsor videonun üçte biri kadar olmuş (: Bir de biz sizin videoları uzun seviyoruz, uzun video yapan ve yaptığında izlenilebilir olan az kişi kaldı zaten. 20 dakika altı içerik için alternatif çok, sizin 50 dakikalık videolar için alternatifimiz az.
15:30 aslında Valve başından beri Crowbar collective ekibi ile görüşüyordu ve oyundaki tüm yeniliklere onay vere vere ilerliyorlardı. NoClip'deki Black Mesa belgeselinde bu süreci anlatıyorlar. Yani o kadar da Valve'ın bihaber olduğu bir süreç değildi.
Half-life is my jam. hayatımda oynadığım ilk bilgisayar oyunuydu zamanında. yıllardır devamını gelmesini bekledim, bekliyoruz. tabi senaryo yazarının episode 3'ün senaryosunu saldıktan sonra dayanamayıp okumuştum. açıkçası beni tatmin etmişti ama hala daha içimde bir burukluk kaldı. Gordonun yolculuğunun bitmesini bu gözlerle görmek istiyordum çünkü. elbet bir gün çıkacak ve bizlerde oynayıp bitireceğiz. daha sonra hiç birşey olmamış gibi bu seriyide o tozlu raflara koyup arada bir nostaljik maratonlar yapacağız. ileride torunlarımıza anlatacağımız güzel anılardan biri olacak.
Sinan abi selamlar, oyun nasıl yapılır videonu ve sonrasında çektiğin seminer videolarını izledim. Ama o zamandan bu zamana sektör çok değişti, tekrar bu formatta videolar çekersen harika olur. Senin donanımında birinin anlattıkları benim gibi bu işe girmek isteyenler için yol gösterici oluyor. Seviliyorsun abi =)
5 місяців тому+8
Bence sponsor konunuz bu kadar uzayacaksa video sonuna koymayı tercih edebilirsiniz.
MSI Claw'ın fiyatına baktım da yahu bu ne pahalılıktır. Asgari ücreti geçtim, memur maaşıyla bile alınabilecek türde bir fiyat değil. Bu tür cihazlar önceden de pahalıydı, şimdi de pahalı. Bu ülkede hiçbir şey, garip gurebanın sevineceği bir düzeye varmayacak mı arkadaş ya!
Sigaram içkim yok dedin. kerem helal olsun sana. Benimde sigaram içkim yok. Kumarımda yok çok şükür. Bu 3 illet milletin başına bela oldu son dönemlerde kumar baya yaygınlaştı. Allah herkezi korusun bu illetten.
Sinan Abi, bende de aynısının HL1 ve BS olanı var. Steam daha ilk çıkarken bu HL2 yeni duyurulduğu zamanlarda o bandrollülerdeki cdkeyi steame girmiştim ve oyunları kendime eklemiştim. Bazıları gerçekten orijinal olabiliyor, daha doğrusu hakiki cdkey oluyor ve oradaki çoğaltıcı steam'e zamanında eklemediğinden ilk ekleyen için kullanılabilir oluyor.
Half-Life 2 sona erdikten sonra "bu Valve tutar, yeni bir teknoloji gelene kadar yeni Half-Life oyunu getirmez" demiştim. Alyx gelip de ciddi anlamda beğenilince "tamam" dedim, "çok uzun zaman kalmamıştır Half-Life'ın devam oyununa". Sağolsunlar ciddi anlamda yanılttılar beni. :-D Videodaki tespite katılıyorum, Alyx'ten daha iyi bir VR oyunu yok, hâlâ yok. Half-Life 3 yapmayı düşünüyor ve yeni teknoloji bekliyorlarsa beklemesinler, tamam işte, var VR teknolojisi. Daha fazlasına gerek yok Gabe abi, zaten öldüm öldüm dirildim Alyx oynarken. Bundan daha gerçekçi bir şeyi oynamaya kalkarsak ya sakatlanırız ya korkup cihazı kırarız (salonu boşaltıp oynadığım halde birkaç kaza geçirdim Alyx'te çatışırken) :D
@@alikursatsahin9131 ama crowbar ekibi yapmıyo bende baktım güzel ama crowbar cidden dokunuşları çok farklı onlar her detayı ufak ayrıntıyı çok iyi yakalıyor
03:00 Hocam naptin, Portal 2'nin duyurulması tam da boyle olmuştu. E3 oncesi değişik web siteleri, şifreli yazılar, ses dosyalarına görüntü gizleme falan. Sonra ilk oyuna sahne ekleyip Sony E3 etkinliğinde duyurdular. Half-Life 2 yirminci yildonumunu bekliyorlar muhtemelen. Seneye cikmasi da sorun degil, GTA 6 konsollara cikiyor, Half-Life 3 en azından bir sure PC/Steam exclusive olur diye tahmin ediyorum.
Half life 3 değil de vr oyunu çıkarsa biraz kalbim kırılır :d. Bir de acaba reklamın süresi videonun süresine oranla biraz fazla mı olmuş. Reklam almakta asla sorun yok sadece toplam süreye oranı biraz uzun geldi. Emeğinize sağlık :))
Abi selamlar eski videonuz splinter cell neden devam etmiyor diye videonuz vardı. Bunun gibi ubisoft serileri hakkında ubisoft un geleceği hakkında yorumlarınızı paylaşır mısınız yine? Teşekkürler
Valve'ın öyle zort diye çıkaracağını düşünmüyorum. Ben 2028'e falan razıyım yani. Bir de kuşakları birleştirdiği konusunda çok hemfikir olamıyorum. Half Life 2 2001'de duyuruldu diye hatırlıyorum. Her ay Half Life ile ilgili bir haber var mı diye 2001-2004 arası bütün oyun dergilerini pusardım. Bir ekran görüntüsü görmek için heyecanla bekler, Half Life 2'yle ilgili yazılan her şeyi okurdum. Muhtemelen o dönem LEVEL'da Sinan abi yazmıştır veya en azından elinden geçirmiştir o yazıları. Benden bir kuşak altta olan 98'li kuzenimle konuştuğumuzda ise onda o heyecanı göremiyorum. Gerçekten Half Life'ın ne demek olduğunu çok farkında değil yeni nesil. Hiç yadırganacak bir durum yok tabi ama eski nesil için bambaşka bir tad, bambaşka bir heyecan. GTA 6 ve Half Life 3 arasında seçim yapılacak olsa eski nesil gözü kapalı Half Life 3 der. Şimdi sabaha kadar överim Half Life'ı ama özetleyecek olursam, içimizde yarım kalan en büyük ukte. Bir gün geleceğinden ve bizi yine ilk günkü gibi büyüleyip, bittikten sonra bizi bambaşka bir boşluğa atarken, oyun dünyasını büyük ölçüde değiştireceğinden eminim.
Haylayf dombak diksi güzelmiş... Eski Kadıköy günlerime gittim. Pasaj önünde "oyun var empeğüç var sidi var sidi var" diyen, seni görünce "abi sidi lazım mı" diye suratına 10cm'e kadar yaklaşıp ağız kokusunu hissettiren karanlık abiler... Hey gidi!
Bu seferkinin cidden doğru olma ihtimali cidden daha yüksek ki bu half life 3 olarak bildiğimiz HLX aslında alyx çıktığından beri sızan bir proje yani 4 yıldır geliştirilen bir şeyden bahsediyoruz aslında.
Herhangi bir Half-Life oyunu ile Half-Life 3 ün çıkması farklı şeydir. Half-Life 3 gelecekse oyun muhtemelen geliştirilmiş bir oyun motoruyla ve devrimsel nitelikte yeniliklerle gelir. Aksi halde ara oyundur ve ismi HL3 olmaz. Bkz: HL2 Gravity Gun la gelmişti, HL1 desen başlıbaşına bir devrimdi zaten o yıllarda.
28 Ağustostayız. Daily Half Life update 2017 olmuş. Bu da demektir ki haftaya Çarşamba veya Perşembe bişiler olacak. Bu videoyu çeken arkadaş bence proje ürünü. Sayacın 2024e yaklaşması beni aşırı gazlıyor.
Half-Life şaşırtıcı derecede iyi dayanıyor ve Boosteroid sayesinde herhangi bir indirme gerektirmeden tekrar keyfini çıkarabildim. Bu, zamansız bir başyapıt.
Abi hadi ya, evet ya, lütfen ya! Tarihin en çok beklenen oyunu Half Life 3. Tarihin en iyi fps oyunu Half Life 2 ve pek çok insana göre de tüm zamanların en iyi oyunu Half Life 2. Bende aynı fikirdeyim. Benim Valve'a güvenim tam. :D Şimdiye kadar bir tane bile vasat oyun yapmadılar. Bir tane bile klasik olmayan oyun yapmadılar. Her oyunları şahaneydi.
Herkesin bekledigi single player Half Life 3 oyunun cikma ihtimali yok. Valve artik bir online servis firmasi. Multiplayer servis oyunu yaparlar, yada Steam'i gelistirirler. Arada donanim yaparlar. Genel olarak hedefleri steam'i buyutmek ve servis oyunlaridan daha cok para kazanmak. Fakat artik herkesin bekledigi single player oyun yapma ihtimalleri yok. Half Life Alyx demeyin cunku o bir istisnaydi. VR headset satilsin diye yapilmis bir oyundu. Umarim haksiz cikarim
@@yunusemrecevik198 Servis oyunlarina nasil ihtiyaclari yok? Daha gecen sene Counter Strike 2'yi cikarttilar. Yeni Deadlock diye Dota ve Overwatch karisimi oyun duyurdular millet betasini oynuyor. Adamlar patir patir servis oyunu cikartiyor.
@@hododod246 "ihtiyaçları yok" Yok diyorum siz ne anlıyorsunuz? Steam den hiçbirşry yapmadan kazandığı komisyonu bir araştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Hiçbir firmanın kazanmadığı parayı Steam den kazanıyorlar boktan servis oyunlarından gelecek gelire mi bakıcaklar sizce?
Olayın servis oyunlarıyla alakası yok Valve'ın bunca zamandır single player oyun çıkarmamasının sebebi bariz bir şekilde devrim yapacakları bir teknoloji bulamamalarıydı ki adamlar zaten alyx çıktıktan sonra kendileri söyledir single player oyunlara geri döndük ve önümüzdeki yıllarda daha fazla Half Life gelecek diye.
Half life 3 ve GTA 6 aynı anda piyasaya sürülse Sırf hikayesinden dolayı Önce Half life oynar bitirir sonra GTA Başlarım Sinan abi bilir Ne hikaye yahu o half life de ki Koy dizi yap film yap o derece Bilim kurgunun Nirvanasıdır
bu keremi çok meşhur ettiniz,çok öne çıkardınız gençlere ulaşabilmek için.gtü kalkmaz umarım diğer kendi jenerasyonu utuberlar gibi.kademeli olarak özgüven ve ego artıyor bariz şekilde;gözlemliyoruz.şüpheliyim..illa uyum göstermeniz gerekmiyor sinan abi kendinizi sevdirmek için yeni jenerasyona.eski sevdiklerinizi kaybetmeyin;herkese,size de yeter bence.
Bu sponsorlu video değil videosu olan sponsor olmuş. Yani 17 dakika olan videonun 6 dakikasını sponsor yapmak nasıl bir yüzsüzlük bilmiyorum sizlere hiç yakıştıramadım Sinan Bey.
Abi bu video reklam olmamış. Direk adama ortaklık teklif etmişler. Keşke başlığa bu bi sınırsız övme videosu yazsaydınız parantez içindede parayı götürdük gülücük. 😂😂😂😂😂
Sinan abim çok kafa adam.Keşke bizim apartmanın yöneticisi olsaydı...
İlk apartman toplantisinda Control konuşurdu...
😂😂😂
Sinan abinin saçları havuz başında bile bozulmamış. 2004 senesinde Half-Life 2 nin çıkışıyla LEVEL dergisini alarak hem Half-Life 2 hakkında bilgiler edinmiştim hem de Sinan abi ile tanışmıştım 20 sene geçmiş o zamanda saçları böyleydi. Hiç kendini bozmadın abim teşekkürler.
Kerem edit konusunda kendini inanılmaz geliştirdi kısa zamanda ya da kafasındakileri yeni yeni yapabiliyor. Disket Kutusu ofisinde bir Hideo Kojima doğuyor.
videonun 15:42 dakikasında arkada göğsünde ''BİG DİCK İS BACK İN TOWN'' yazan abiyi buradan selamlıyorum Saygılar.....
ben de bu tişörtü giyip gidebileceğim bir meslek istiyorum
sponsor olayı iyi olmuş ve ilgimide çekti acıkcası cihaz. detaylı bilgi için de teşekkur ederim
Sponsor videonun üçte biri kadar olmuş (: Bir de biz sizin videoları uzun seviyoruz, uzun video yapan ve yaptığında izlenilebilir olan az kişi kaldı zaten. 20 dakika altı içerik için alternatif çok, sizin 50 dakikalık videolar için alternatifimiz az.
15:30 aslında Valve başından beri Crowbar collective ekibi ile görüşüyordu ve oyundaki tüm yeniliklere onay vere vere ilerliyorlardı. NoClip'deki Black Mesa belgeselinde bu süreci anlatıyorlar. Yani o kadar da Valve'ın bihaber olduğu bir süreç değildi.
Kerem iyi yetişiyor. Helal.
Sponsorunuz hayırlı olsun, o kısmı biraz uzun tutmuşsunuz onun dışında adınıza sevindim. Daha güzel ve kazançlı sponsorluklara ^^
Half-life is my jam. hayatımda oynadığım ilk bilgisayar oyunuydu zamanında. yıllardır devamını gelmesini bekledim, bekliyoruz. tabi senaryo yazarının episode 3'ün senaryosunu saldıktan sonra dayanamayıp okumuştum. açıkçası beni tatmin etmişti ama hala daha içimde bir burukluk kaldı. Gordonun yolculuğunun bitmesini bu gözlerle görmek istiyordum çünkü. elbet bir gün çıkacak ve bizlerde oynayıp bitireceğiz. daha sonra hiç birşey olmamış gibi bu seriyide o tozlu raflara koyup arada bir nostaljik maratonlar yapacağız. ileride torunlarımıza anlatacağımız güzel anılardan biri olacak.
Sinan abi selamlar, oyun nasıl yapılır videonu ve sonrasında çektiğin seminer videolarını izledim. Ama o zamandan bu zamana sektör çok değişti, tekrar bu formatta videolar çekersen harika olur. Senin donanımında birinin anlattıkları benim gibi bu işe girmek isteyenler için yol gösterici oluyor. Seviliyorsun abi =)
Bence sponsor konunuz bu kadar uzayacaksa video sonuna koymayı tercih edebilirsiniz.
2027 de ücretsiz çalışan Kerem
MSI Claw'ın fiyatına baktım da yahu bu ne pahalılıktır. Asgari ücreti geçtim, memur maaşıyla bile alınabilecek türde bir fiyat değil. Bu tür cihazlar önceden de pahalıydı, şimdi de pahalı. Bu ülkede hiçbir şey, garip gurebanın sevineceği bir düzeye varmayacak mı arkadaş ya!
Çok güzel bir video olmuş, keyifle izledim, teşekkürler Disket Kutusu! Teşekkürler Kerem Bey ve Sinan abi! :D
Sigaram içkim yok dedin. kerem helal olsun sana. Benimde sigaram içkim yok. Kumarımda yok çok şükür. Bu 3 illet milletin başına bela oldu son dönemlerde kumar baya yaygınlaştı. Allah herkezi korusun bu illetten.
15:41 Arkadaki abinin t shirt çok tehlikeli
guess who's back back again
Kapak fotoğrafı efsane 😂
Dedektif Disket kısmı çok iyi
Sinan Abi, bende de aynısının HL1 ve BS olanı var. Steam daha ilk çıkarken bu HL2 yeni duyurulduğu zamanlarda o bandrollülerdeki cdkeyi steame girmiştim ve oyunları kendime eklemiştim. Bazıları gerçekten orijinal olabiliyor, daha doğrusu hakiki cdkey oluyor ve oradaki çoğaltıcı steam'e zamanında eklemediğinden ilk ekleyen için kullanılabilir oluyor.
Half-Life 2 sona erdikten sonra "bu Valve tutar, yeni bir teknoloji gelene kadar yeni Half-Life oyunu getirmez" demiştim. Alyx gelip de ciddi anlamda beğenilince "tamam" dedim, "çok uzun zaman kalmamıştır Half-Life'ın devam oyununa". Sağolsunlar ciddi anlamda yanılttılar beni. :-D
Videodaki tespite katılıyorum, Alyx'ten daha iyi bir VR oyunu yok, hâlâ yok. Half-Life 3 yapmayı düşünüyor ve yeni teknoloji bekliyorlarsa beklemesinler, tamam işte, var VR teknolojisi. Daha fazlasına gerek yok Gabe abi, zaten öldüm öldüm dirildim Alyx oynarken. Bundan daha gerçekçi bir şeyi oynamaya kalkarsak ya sakatlanırız ya korkup cihazı kırarız (salonu boşaltıp oynadığım halde birkaç kaza geçirdim Alyx'te çatışırken) :D
Black state konuşucakmısınız yakın zamanda
Kalbimi bir daha çalmasına izin veremem... ama yine de bekleyeceğim...
2004te çıkmıştı 12 yaşındaydım. 32 oldum çoluk çocuğa karıştım anca çıkıyor 😅 çocuğumla oynarım artık 😂
2004e Müthiş Veda başlığı ile Level dergisini hala saklıyorum. Sinan inceleme yazısı yazmıştı 😊
sponsorluk videosuna icerik koymussunz :)
Oyunlarda gerçekçilik eğlenceyi bozmamalıdır. Black mesa yapanları, valve satın aldı ve half life 3 yapıyorlar cümlesi heyecanlandırdı.
Giriş harika olmuş.
Crowbar collective bi kaç ay önce yeni oyunlar üstünde çalıştıklarını açıkladılar... büyük ihtimal blue shift ve öteki oyunlarını remake yapıyolar
Blue shiftin black Mesa üzerinden çalışan bir modu var zaten. Çok da güzel yapmışlar.
@@alikursatsahin9131 ama crowbar ekibi yapmıyo bende baktım güzel ama crowbar cidden dokunuşları çok farklı onlar her detayı ufak ayrıntıyı çok iyi yakalıyor
opposhing force blue shifte göre daha cok sevildigi icin onu yapıyor olabilirler
03:00 Hocam naptin, Portal 2'nin duyurulması tam da boyle olmuştu. E3 oncesi değişik web siteleri, şifreli yazılar, ses dosyalarına görüntü gizleme falan. Sonra ilk oyuna sahne ekleyip Sony E3 etkinliğinde duyurdular. Half-Life 2 yirminci yildonumunu bekliyorlar muhtemelen. Seneye cikmasi da sorun degil, GTA 6 konsollara cikiyor, Half-Life 3 en azından bir sure PC/Steam exclusive olur diye tahmin ediyorum.
20. Yıl dönümünde çıkacak 😊
Kerem ağabeye zam istiyoruz ;)
Editler harika
Halflife çıkmayınca kaybedecek zaten ahahahah
Kerem'î Sinan'ın ruhani devamı gibi görüyorum. (Oyun terimleri ile sesli düşündüm)
I want to believe
Half life 3 değil de vr oyunu çıkarsa biraz kalbim kırılır :d. Bir de acaba reklamın süresi videonun süresine oranla biraz fazla mı olmuş. Reklam almakta asla sorun yok sadece toplam süreye oranı biraz uzun geldi. Emeğinize sağlık :))
Sinan Akkol
Volkan Öge
Jack Black
TANRILARIM
Sırf bu yüzden bir ara Black Mesa modlarına dalmıştım, ve aylarca çıkamamıştım :)
İnşallah güzel bir sonuca çıkar.
Half Life dediği tarihte çıkmazsa Kerem’in maaşı ikinci ay eksiye geçecek
17 dklık videonun 4-5 dksının sponsor olması ne kadar dogrudur bilemedim
Abi selamlar eski videonuz splinter cell neden devam etmiyor diye videonuz vardı. Bunun gibi ubisoft serileri hakkında ubisoft un geleceği hakkında yorumlarınızı paylaşır mısınız yine? Teşekkürler
Prepared for unforeseen consequences.
Half life 98 release i oynuyorum, ilk defa bir half life oyunu oynuyorum. Cok guzel ve bugun de kendini oynatiyor
11:20 bunu halflife cd ile oynanabilir yapan bir kodu vardı halflife cd ile opposing force oynanıyordu 😂
Arkadaş çıksın artık ben 30 yaşına geldim 1.5 YTL ye aldığımız oyun 2000 TL den çıkacak en az :///
Valve'ın öyle zort diye çıkaracağını düşünmüyorum. Ben 2028'e falan razıyım yani. Bir de kuşakları birleştirdiği konusunda çok hemfikir olamıyorum. Half Life 2 2001'de duyuruldu diye hatırlıyorum. Her ay Half Life ile ilgili bir haber var mı diye 2001-2004 arası bütün oyun dergilerini pusardım. Bir ekran görüntüsü görmek için heyecanla bekler, Half Life 2'yle ilgili yazılan her şeyi okurdum. Muhtemelen o dönem LEVEL'da Sinan abi yazmıştır veya en azından elinden geçirmiştir o yazıları. Benden bir kuşak altta olan 98'li kuzenimle konuştuğumuzda ise onda o heyecanı göremiyorum. Gerçekten Half Life'ın ne demek olduğunu çok farkında değil yeni nesil. Hiç yadırganacak bir durum yok tabi ama eski nesil için bambaşka bir tad, bambaşka bir heyecan. GTA 6 ve Half Life 3 arasında seçim yapılacak olsa eski nesil gözü kapalı Half Life 3 der. Şimdi sabaha kadar överim Half Life'ı ama özetleyecek olursam, içimizde yarım kalan en büyük ukte. Bir gün geleceğinden ve bizi yine ilk günkü gibi büyüleyip, bittikten sonra bizi bambaşka bir boşluğa atarken, oyun dünyasını büyük ölçüde değiştireceğinden eminim.
Haylayf dombak diksi güzelmiş... Eski Kadıköy günlerime gittim. Pasaj önünde "oyun var empeğüç var sidi var sidi var" diyen, seni görünce "abi sidi lazım mı" diye suratına 10cm'e kadar yaklaşıp ağız kokusunu hissettiren karanlık abiler... Hey gidi!
sinan reis video attıysa izlemeden like atılır
10:40 bandrol; zamanında kopya oyunlar kitapçığıyla, bandrol'üyle gelirdi, bizler de orjinal nedir kopya nedir bilmeden alırdık dükkanlardan, hey gidi günler hey.
Abi, ilk 10 dakikanın devamı gelir mi ?
Bu seferkinin cidden doğru olma ihtimali cidden daha yüksek ki bu half life 3 olarak bildiğimiz HLX aslında alyx çıktığından beri sızan bir proje yani 4 yıldır geliştirilen bir şeyden bahsediyoruz aslında.
o kadar inanmıyorum ki half life 3 çıkacağına. Gerçekten çıksa bile bi süre inanamayabilirim
13:00 aslında Half Life 2'deki yapay zeka daha iyi sadece agresif değil
Herhangi bir Half-Life oyunu ile Half-Life 3 ün çıkması farklı şeydir. Half-Life 3 gelecekse oyun muhtemelen geliştirilmiş bir oyun motoruyla ve devrimsel nitelikte yeniliklerle gelir. Aksi halde ara oyundur ve ismi HL3 olmaz. Bkz: HL2 Gravity Gun la gelmişti, HL1 desen başlıbaşına bir devrimdi zaten o yıllarda.
Kerem girişi kotarmış.
Half-life 3 ü Half-life 2 motoruyla da çıkarsalar yine bayıla bayıla laır oynarım.....
6 yaşımda oynadım ilk HL oyununu 31 oldum hala çıkacak diye bekliyorum. Saçlarım döküldü senin yüzünden GABE.
Kapak resmi 10/10.
Bence 2000 ve sonrası doğanlar Half life 3 beklemiyor
28 Ağustostayız. Daily Half Life update 2017 olmuş. Bu da demektir ki haftaya Çarşamba veya Perşembe bişiler olacak. Bu videoyu çeken arkadaş bence proje ürünü. Sayacın 2024e yaklaşması beni aşırı gazlıyor.
Half-Life şaşırtıcı derecede iyi dayanıyor ve Boosteroid sayesinde herhangi bir indirme gerektirmeden tekrar keyfini çıkarabildim. Bu, zamansız bir başyapıt.
Abi hadi ya, evet ya, lütfen ya! Tarihin en çok beklenen oyunu Half Life 3. Tarihin en iyi fps oyunu Half Life 2 ve pek çok insana göre de tüm zamanların en iyi oyunu Half Life 2. Bende aynı fikirdeyim.
Benim Valve'a güvenim tam. :D Şimdiye kadar bir tane bile vasat oyun yapmadılar. Bir tane bile klasik olmayan oyun yapmadılar. Her oyunları şahaneydi.
Videonun yarısı sponsor olmasaydı iyiydi
Half life 3 çıksa, açık dünya olsa...
5 Nisan doğum günüm 🐣
Herkesin bekledigi single player Half Life 3 oyunun cikma ihtimali yok. Valve artik bir online servis firmasi. Multiplayer servis oyunu yaparlar, yada Steam'i gelistirirler. Arada donanim yaparlar. Genel olarak hedefleri steam'i buyutmek ve servis oyunlaridan daha cok para kazanmak. Fakat artik herkesin bekledigi single player oyun yapma ihtimalleri yok. Half Life Alyx demeyin cunku o bir istisnaydi. VR headset satilsin diye yapilmis bir oyundu. Umarim haksiz cikarim
Servis oyunlarına ihtiyaçları yok çılgınlar gibi para kazanıyorlar steamden, paranın umurlarında olduğunu sanmıyorum, gayette gelir hl3
@@yunusemrecevik198 Servis oyunlarina nasil ihtiyaclari yok? Daha gecen sene Counter Strike 2'yi cikarttilar. Yeni Deadlock diye Dota ve Overwatch karisimi oyun duyurdular millet betasini oynuyor. Adamlar patir patir servis oyunu cikartiyor.
@@hododod246 "ihtiyaçları yok" Yok diyorum siz ne anlıyorsunuz? Steam den hiçbirşry yapmadan kazandığı komisyonu bir araştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Hiçbir firmanın kazanmadığı parayı Steam den kazanıyorlar boktan servis oyunlarından gelecek gelire mi bakıcaklar sizce?
Olayın servis oyunlarıyla alakası yok Valve'ın bunca zamandır single player oyun çıkarmamasının sebebi bariz bir şekilde devrim yapacakları bir teknoloji bulamamalarıydı ki adamlar zaten alyx çıktıktan sonra kendileri söyledir single player oyunlara geri döndük ve önümüzdeki yıllarda daha fazla Half Life gelecek diye.
11:40 parası olanlar için VR'ın üzerine takılabilen numaralı lensler de var. Bu sayede gözlük takmadan da net görebiliyorsunuz
Half life 3 ve GTA 6 aynı anda piyasaya sürülse Sırf hikayesinden dolayı Önce Half life oynar bitirir sonra GTA Başlarım Sinan abi bilir Ne hikaye yahu o half life de ki Koy dizi yap film yap o derece Bilim kurgunun Nirvanasıdır
bu keremi çok meşhur ettiniz,çok öne çıkardınız gençlere ulaşabilmek için.gtü kalkmaz umarım diğer kendi jenerasyonu utuberlar gibi.kademeli olarak özgüven ve ego artıyor bariz şekilde;gözlemliyoruz.şüpheliyim..illa uyum göstermeniz gerekmiyor sinan abi kendinizi sevdirmek için yeni jenerasyona.eski sevdiklerinizi kaybetmeyin;herkese,size de yeter bence.
La olum saygı duyuyorum reklam tabiiki yapicaksiniz ama 10 dakikalık videonun 5 dakikası reklamla geçmesin ya .
ben zamansız gelen oyunun içine sçarım siz de sçın.
Güzel bir sohbet olmamış, sponsoruda çok uzatmışsınız.
2 3 saat ha MSİ önce pil koy içine pil
böyle sponsora skip atılmaz yeterki muhabbet olsun
Bu reklam ne hocam
Kimse kimseyi kandırmasın hl3 gelmeyecek😅
Half Life 3 de bizi görecek mi?
03.03.2033 😁
Bu sponsorlu video değil videosu olan sponsor olmuş. Yani 17 dakika olan videonun 6 dakikasını sponsor yapmak nasıl bir yüzsüzlük bilmiyorum sizlere hiç yakıştıramadım Sinan Bey.
İlk yorum 😂
Hasta yatağından…
Videonun üçte birini sponsor yapmak abartı olmuş hatta ayıp olmuş biraz
Pr işini biliyorlar
Abi bu video reklam olmamış. Direk adama ortaklık teklif etmişler. Keşke başlığa bu bi sınırsız övme videosu yazsaydınız parantez içindede parayı götürdük gülücük. 😂😂😂😂😂