#TeleŞcoala

Поділитися
Вставка
  • Опубліковано 7 жов 2024
  • Ediţia emisiunii #TeleŞcoala, difuzată vineri, 8 mai, la #TVR2. Toate ediţiile emisiunii sunt online www.tvr.ro/tele...
    / fantvr1
    www.tvr.ro
    www.tvrplus.ro
    / tvrcanaluloficial
    Toate drepturile de proprietate intelectuală aparțin #TVR. Conținutul nu poate fi copiat, postat pe niciun canal media online sau pe rețele sociale fără acordul TVR.
    TVR este marca înregistrată și este protejată.

КОМЕНТАРІ • 8

  • @irinavoicu3412
    @irinavoicu3412 Рік тому

    Multumesc! De ajutor!

  • @surfacetherapy4751
    @surfacetherapy4751 4 роки тому +6

    Bună! Am o propunere: Ați putea de la începutul lunii iunie să adăugați o mică rubrică cu explicații despre modul general de scriere pe foaia de examen, spre exemplu: cum tăiem cuvântul sau structura scrisă greșit, cum corectăm, de unde este bine să începem să scriem răspunsurile sau compunerile (alineat/rând nou), ce se consideră și ce nu se consideră semn distinctiv, ce este voie să ai la tine, ce nu, etc. practic regulamentul atât pentru examenul de evaluare națională, cât și pentru examenul național de bacalaureat. Ar fi păcat să înveți 8/12 ani ca din astfel de erori să pici examenele. Aștept răspunsul dvs., vă mulțumesc.
    Am o recomandare: În opinia mea este mai potrivit dacă la o materie este un singur profesor și nu se schimbă sau dacă se schimbă, să se păstreze o ordine a lecțiilor.
    În primul rând în forma actuală, apare fenomenul locțiitorului, adică: la materia respectivă vine un profesor cu materia lui, apoi vine altul cu altă materie sau cu aceeași lecție. Eu de exemplu la limba și literatura română am învățat teoretic „Testament” de Tudor Arghezi de aproximativ 4 ori, „Plumb” de George Bacovia de 2 ori, la istorie am învățat despre regimul comunist de 2 ori.
    În al doilea rând se creează o dezordine inutilă, iar elevului îi devine dificil modul de învățare. Este adevărat că nu trebuie să urmăm exclusiv ordinea prezentată de dvs.. Teoretic elevii au fost învățați și cum să învețe. Totuși, programul „Teleșcoala” pornit de Ministerul Educației și Cercetării și Televiziunea Română, ar trebui să vină complet în ajutorul elevului.
    În concluzie, forma actuală trebuie modificată, astfel încât să se poată păstra o ordine a lecțiilor. Aștept răspunsul dvs., vă mulțumesc.

  • @ralucastanciu7054
    @ralucastanciu7054 4 роки тому +2

    De ce nu se rezolva de la testul 5? Primul set de teste avea si materia veche.

  • @minodoraruschita9715
    @minodoraruschita9715 3 роки тому

    Antrenamentul (ua-cam.com/video/VMtuW1xdnS8/v-deo.html) optim îl oferă orice istoric care si-a publicat scrierile la vremea libertații de gandire, inexistentă in comunism si după, cum se poate citi din link.

  • @hocaraul5451
    @hocaraul5451 4 роки тому +4

    Slab! Precizeaza, sa stie toti elevii ca atunci cand se cere punctul de vedere, nu trebuie sa fie opinia stricta a elevului, ci opinia bazata pe sursa istorica...profesorul acesta nu afirma acest lucru, iar elevii deseori gresesc facand astfel de perle

  • @Lockartn
    @Lockartn 4 роки тому +1

    🤮

  • @domnulcatrina7123
    @domnulcatrina7123 4 роки тому +1

    Un profesor f slab pregatit... nu are habar de nimic.. vai de capul lui