Fajna mocna piła i nawet fajnie wam to wyszło. Jak widzę komentarze że nie ma bhp to aż się dalej czytać komentarzy nie chce bo przecież do wycięcia kilku drzew nie będzie się kupować spodni antyprzecięciowych i butów za 1000zł !!! Pozdrawiam was serdecznie i to była gruba akcja. Ode mnie like!!! 😀
Panie. Nie. Chodzi. Nikomu. O. Spodnie. Czy. Buty. Bo. Nikt. Po. Nogach. Nie. Będzie. Się. Cioł. Przy. Takiej. Wycince. Głównie. Chodzi. O. Kask. Chroniący. Głowę. Ponieważ. Wystarczy. Mała. Gałązka. I. Nieszczęśliwy. Wypadek. Gotowy. Nie. Trać. Głowy
Taki odwalony film a tak mało wyświetleń i łapek :( Oglądam drugi raz i nie mogę się napatrzyć i ten NH:)Pewnie linę było strach wchodzić drugi raz zaczepiać? Pozdrawiam
+TheKamilLambo Miło czytać takie komentarze ;) Lina zerwała się bliżej NH niż drzewa. Nie trzeba było wchodzić na drzewo. Związało się ją i jakoś poszło. Tyle drzew się ścięło i nie wystąpiły problemy a tu przy ostatnim takie coś... Na szczęście nic złego się nie stało.
+Gabriel paszko No dobrze, że nic się nie stało. Kierowca ciągnika zbyt bardzo się pośpieszył z pociągnięciem drzewa. Nikt nic tutaj nie miał zamiaru łamać tylko pociągnąć aby w dobrym kierunku leciało.
@@LHITS350 no widziałem już kilka filmików z podobnymi przesadnie pewnymi siebie pilarzami, a potem widać drzewa leżące na domu, na garażu jakimś, albo na samochodzie
chcialam zapytac gdzie jest dobra firma w woj swietokrzyskim profesjonalni drwale gdyz drzewa zagrazaja budynkom mieszkalnym sosny, moze ktos mi poleci.
Film fajnie zmontowany będący jednocześnie opowiadaniem pt: Jak ścinający i personel pomocniczy mieli mega dużo szczęścia...
Bardzo dobra robota👍
cieszcie sie ze zyjecie...
Pięknie kuźwa ;)
Fajna mocna piła i nawet fajnie wam to wyszło. Jak widzę komentarze że nie ma bhp to aż się dalej czytać komentarzy nie chce bo przecież do wycięcia kilku drzew nie będzie się kupować spodni antyprzecięciowych i butów za 1000zł !!! Pozdrawiam was serdecznie i to była gruba akcja. Ode mnie like!!! 😀
Dzięki za miłe słowa :)
Jeden co rozumie, ale tych "znawców" sprzed komputera nie przegadasz :) Owszem mogło być bezpieczniej ale to nie firma!
Panie. Nie. Chodzi. Nikomu. O. Spodnie. Czy. Buty. Bo. Nikt. Po. Nogach. Nie. Będzie. Się. Cioł. Przy. Takiej. Wycince. Głównie. Chodzi. O. Kask. Chroniący. Głowę. Ponieważ. Wystarczy. Mała. Gałązka. I. Nieszczęśliwy. Wypadek. Gotowy. Nie. Trać. Głowy
Polak potrafi
No nieźle, jest moc :D
ty tu
Widać że pilaż ma pojęcie o robocie
2:07 aż strach pomyśleć co by było jakby jakiś człowiek tam stał przy tej linie
Nic by się nie stało
Adam Czyż takie liny jak peknom to mogom zabic
Super film ;)
Ładnie!! U mnie też była wycinka drzewa,były problemy ale jakoś wyszło.Łapka w góre
Pozdrawiam z Woli:)
normalnie kryminał, cud, że nikomu nic się nie stało
Plus za montaż filmu, szkoda że nie ma dźwięku upadającego drzewa. Reszta to partyzantka;)
Pilarz nawet tak jakoś ścina, ale to cud że nikomu się nic niestało np 2:20
NICE
BHP aż płacze jak to widzi.
a co bys tu lepszego wskórał ?
Dostanie koles w leb nawet mala galazka to 2 kaski bedzie zakladac jak jeszcze bedzie na co.
Świetny film :D . A mam takie pytani macie zezwolenie na wycinkę takich drzew ? Ile to kosztowało ?
+Ares W dzisiejszych czasach ścinać bez pozwolenia to głupota. Pozwolenie było ale w kosztach się nie orientuję, bo to nie moje drzewa były ścinane.
+Szymi182 Dzięki za odpowiedz . Pytam się bo też mam kilka takich drzew do wycięcia .
można prosić o wersję bez muzyki ? szczególnie jak new holland obala drzewka :)
Taki odwalony film a tak mało wyświetleń i łapek :(
Oglądam drugi raz i nie mogę się napatrzyć i ten NH:)Pewnie linę było strach wchodzić drugi raz zaczepiać?
Pozdrawiam
+TheKamilLambo Miło czytać takie komentarze ;)
Lina zerwała się bliżej NH niż drzewa. Nie trzeba było wchodzić na drzewo. Związało się ją i jakoś poszło. Tyle drzew się ścięło i nie wystąpiły problemy a tu przy ostatnim takie coś... Na szczęście nic złego się nie stało.
:)
kto cie uczył kolego ostrzenie łancucha ? :D to jest łancuch a nie baba zeby tak po nim jezdzic :D :D
nikt nie zginol przy wycince?
+kemot tomek Nie, nikt.
Szymi182 notokulD
Jaki model husqvarny? :)
Szymon S jedna to husqvarna 365 😎
Kamillo Kamillo Porządny sprzęt 👍 Moja husqvarna 445 tez daje radę:-)
Szymon S 4.8 km w husqvarnie wymiata 😁
Kamillo Kamillo Husqvarna 4.8 KM to już Porsche pośród pilarek 💪 Ciekawe jak tam musi chodzić najnowsze dziecko Husqvarny model 572 XP ☺
Dobrze że ta lina głowy nie ucieła. po co łamać jeszcze nie scięte drzewo
+Gabriel paszko No dobrze, że nic się nie stało. Kierowca ciągnika zbyt bardzo się pośpieszył z pociągnięciem drzewa. Nikt nic tutaj nie miał zamiaru łamać tylko pociągnąć aby w dobrym kierunku leciało.
+Szymi182 "Pociągnać aby w dobrym kierunku poleciało" ..., wystarczy umieć ciać
@@LHITS350 no widziałem już kilka filmików z podobnymi przesadnie pewnymi siebie pilarzami, a potem widać drzewa leżące na domu, na garażu jakimś, albo na samochodzie
Niezłe z Was Drwale :) Pozdrawiam i zapraszam do siebie :)
Elegancko
Łapka up
Zapraszam do siebie na rewanż
POZDRAWIAM !!
No ładnie :D Łapka up i sub lecą ;)
Zapraszam do mnie na rewanż !!!
Czasem mocna piła i mocny ciągnik to nie wszystko...
Wszystko było ok .oprucz zerwanej linki . Tak ta robota wygląda między zabudowaniami . Człowieka się opisuje co umie i co wie a nie po wyglądzie.
Po jaką cholerę ten ciągnik ...;/ cienko
zero pojęcia wariatów nie sieją
to chyba ruscy :D
Ruska szkoła ,, Jakoś to będzie"
chcialam zapytac gdzie jest dobra firma w woj swietokrzyskim profesjonalni drwale gdyz drzewa zagrazaja budynkom mieszkalnym sosny, moze ktos mi poleci.
Pilarz. Proszę. Do. Mnie. Napisać. I. Podać. Namiary. Oddzwonię. Jestem. Z. Świętokrzyskiego. Pracuję. W. LP. Sielec. Do. Kielc. Mam. 60 km. 880.895.647. Pytać.
kurwa jakie duże drzewa
Fachowa robota
Pięknie :D Łapka up :D zapraszam do mnie na podobną akcję :D tylko z nieco większym drzewem :D
P
A po chuj ta linka ja bym to położył bez linki
Zesrał byś się.
Żadne drzewo nie zostało prawidłowo ścięte.pilarz amator brak bhp i jeszcze ta lina porażka normalnie
Sub i łapa leci i wpadnij do mnie