Ana kameradaki goruntu problemi icin ozur diliyorum arkadaslar :) Bu videoda bircok konunun yaninda Turkiyedeki kurulu duzeni birakip ailecek yurtdisina tasinmanin zorluklarina ve yazilim muhendisi olarak calismak icin illa yazilim ya da bilgisayar muhendisligi bolumlerinden mezun olmak mi gerekiyor sorusuna biraz daha fazla deginecegiz. Sorularinizi +Talat Uyarer'e yorum kisminda sorabilirsiniz :) Kendisinin linkedin profilini surada bulabilirsiniz: www.linkedin.com/in/talatuyarer Part 2'yi onumuzdeki birkac gun icinde yukleyecegim takipte kalin!
you all prolly dont care but does someone know of a way to log back into an Instagram account?? I was dumb forgot my login password. I would love any help you can offer me!
Baska bölümlerde okuyan,fakat kendi cabalariyla ögrenmis de olsa mutlaka yazilim gecmisi olan kimseler bunlar...kac video izlediysem hepsi öyleydi....yani vasat bilgisayar kullanicisi olarak herhangi bir bölümü okuyup da memnun kalmayıp "ya ben en iyisi yazılım ögrenip yazilimci olayim" diyen bir örnek yok henüz...mutlaka bir alt yapi ve yazilimla ilgili belli bir yasanmislik şart sanki...
vasat bir bilgisayar kullanıcısı olarak bilgisayarı kullanmayı öğrenmen gerekiyor ilk önce. yazılıma heves eden insanlar genelde bilgisayar ile haşır neşir olan insanlar olur. Yazılımı ''herkes yapıyor abi işsiz kalırsam yazılım öğrenirim '' demen içini ilk önce mantıken bilgisayar kullanman lazım. Bilgisayardan anlamayan biride zaten yazılım öğrenmek istemez.
@@unal1862 aynen oyle benimde ilk bilgisayarım 6 yasinda alındi iyi ki de alinmis hedefim bilgisayar veya yazilim muhendisi olmak ama hangisini secicegimi bilemiyorum
O değilde abimiz makina mühendisliği okurken yazılıma nasıl geçmiş ? Nasıl ve nerden iş bulmuş ? Anladığım kadarıyla okulu bitirmeden yazılıma geçmiş ve çalıştığı şirket okulunu bitirmesini istemiş.
Merhaba bu konuyla ilgiliyken size sormak istiyorum,aslında her şey bir yazılım yükleyip içerisinde kurulum sihirbazı ile kurulan bu ek yazılımların kurulmasıyla basladi. Bu yazılımların adi. Windows paket sürücüsü ftdi ve Windows paket sürücüsü silicon laborities gibi bir şeydi bunlar tam olarak işlevi nedir? Çünkü PC'yi her açtığımda bir ek donanım takmışım gibi ses çıkartıyor.
bu imkansız gibi birşey yazılım iyi kötü öğrenilebilir lain makinem ühendisi olmak için ağır teori gerektirem malzeme,imal usulleri,mukavemet,makine elemanları,termodinamik,ısı geçişi,akışknlar mekaniği,diferansiyel,mühendislik matematiği, filan öğrenmen lazım
Selam içerikler şahane bu abide harika idi.10 kez izledim gaza gelmem gerektiğini hissedince bu tür içerikler tuketiyorum.Birakmak yok hocam saygılar sevgiler gurbet e ...
9 aylık sertifika hakkında biraz daha bilgi verebilirmisiniz daha önceki videonuzda yüksek lisans için gelip bitirdikten sonra çalıştığınızda green card çıkma olasılığının yüksek olduğunu soylemistiniz aynı durum sertifika için de geçerli mı ?
Sertifika icin bilgiyi buradan elde edebilirsin: www.ucsc-extension.edu Green Card icin farkli yollar var evet sertifika icinde green card alma ihtimali var ama diger yontemlere gore daha zor.
Talat Uyarer cevapınız için teşekkürler benim demek istediğim yüksek lisans ile gelip çalışanların vize için ikinci bir kotası olduğu söyleniyordu sertifika programındada ikinci bir kota var mi ?
Benim uzmani oldugum bir konu degil kis cevap olarak hayir sertifika o kotaya katilamiyor diyebilirim. Ama eger 6 yildan fazla is tecruben varsa ve bunu ispat edebilirsen avukatlat "sihir" uygulayip seni o kotaya sokabiliyorlar.
@hei2 Merhaba, Direkt olarak hayır bulamazsın demek yanlıs olur belki ama suan a kadar ki tecrubelerim ile sertifikayla iş bulman zor. Ben yazılımı sertifika uzerinden ogrenmedim. İyi Data Structure, Algorithm bilgin olmadan burada hayal ettigin firmalarda calısma ihtimalin sıfıra yakın. Buraya gelmeden once TRdeyken bunları halletmeni tavsiye ederim.
Hocam ben Ankara'da Kimya mühendisliği okuyorum aynı zaman da yazılıma da ilgim var . Sizce ikisi bir arada yürütebilir miyim? çünkü bölümle pek bağdaşık değil bana göre.
Sırf ankarada kalabilmek Bi yandan da yazılımı götürmek için o bölümü yazacaktım. Sonra allahtan yazmamışım. Konya da ortalama bir ünide bilgisayar mühendisliği okuyorum yazılım görürken bile yazılımı zor iletiyorum pek temelim yoktu eğer senin sınıf arkadaşın olsaydım şuan hapı yutmuştum.
Ben de kimya mühendisligi okudum. Programlamayi sonradan ogrendim. Su an yazilim ve elektrik elektronik karisimi bir alanda çalışiyorum. Bence yazilima devam et. Hangi alan daha cok hosuna giderse o alana yonelirsin. Ben de programlamaya olan tutkumdan dolayı kimya mühendisliği ile ilgili bisey yapmıyorum şu an. Yoksa kendi okuduğum alanı sevmediğim için değil. Sen yazılımda ilerlemeye devam et bence, sonrasinda kimya mühendisliği mi yazilim mi secersin. Küçük ihtimal de olsa belki ikisini kombine edecegin bir pozisyon da bulabilirsin. Ben Almanya'ya geldim mezun olduktan sonra. Burda ikisinin karisimi az da olsa pozisyonlar var, ama cok az oldukları için bulabilmek ve kabul edilebilmek biraz zor.
@@ozgeoz889 kimya mühendisliği çok bilinmese de the greater four ( makine,elektrik,inşaat, kimya müh.)kapsamındaki 4 temel mühendislik dalından biridir. Kimya bölümü ile oldukça farklılık gösterir. Bu mühendisliğin amacı kimyasal proseslerin yönetimi, hammade tedariki ve bu alet edevatların yapımıdır. Birçok alanda iş imkanı olmasına karşın biraz fazla olan mezun sayısından dolayı kendini geliştirmek çok önemlidir. Kolay bir bölüm değildir ancak sevdiğin takdirde başarılı olabileceğin bir bölümdür. Tabiki en son söylediklerim benim kendi kişisel görüşlerim. Ben sevdiğim için bu bölümü tercih ettim.
Şöyle bir durum var buradaki en önemli unsur sizin bu bölümü bilinçli olarak tercih edip etmemenize bağlı. Eğer bilinçli olarak severek veyahut ilgi alanınız çevresinde bu bölümü tercih ettiyseniz devam etmenizi tavsiye ederim. Ben bir yılı hazırlık olmak üzere 3 yıldır bu bölümdeyim ve çok zorlandığım dönemler oldu "neden bilgisayar veya elektrik tercih etmedim" diye kendime sorduğumda bu bölümü daha çok sevdiğimi ve yapabileceğimi bildiğim için tercih ettim sizde böyle düşünüyorsanız yani bölümü sevdiğiniz için tercih ettiyseniz bu bölüme odaklanın derim.
Selman abi üniversiteye başladıkları yaş ve ne kadar sürdüğü hakkındaki konulara her zaman değinirsen çok seviniriz. Şuan 21 yaşındayım makina mühendisliğine başlayacağım ama uzun sürecek çünkü türkiyeden viyanaya lisans okumaya geldim. Dil eğitimi yeni bitti. Çok zor makina uzun sürüyor(6-8 yıl kadar) dedikleri için başka daha kolay bir bölüme geçmek istiyorum ama bir yandan makina çok severek okuyacağım bir bölüm. Ama Talat abi 10 senede bitirmiş gayette mutlu:) kaç yaşında başlamış acaba ?
yas konusuna cok takilmamani oneriyorum, nitekim 20li yaslarda ekstradan harcadigin uc dort sene bir omur hayatini pozitif yonde degistirebilir, makul ve mutlu olacagin bir karar almani oneririm.
Şafak Tato Selamün aleyküm kardeşim Viyana'da Makine Mühendisliği okumak hakkında bilgi verir misin?Bende çok seviyorum Makine Mühendisliğini ve şuan Türkiyede okuyorum.Teşekkürler
Merhaba ben lise son öğrencisiyim TM bölümü okuyorum yazılımla ilgilenip ilerlemek istiyorum nasıl yapıcam son sene mf ye geçip kazanamam mesela bu video gibi tm den hukuk psikoloji filan okusam yurtdışında, yurtiçinde nasıl yazılım mühendisi olabilirim cevaplarsan teşekkür ederim :)
Abi içerikler bi harika zaten ama introda çok hoşuma gidiyor her seferine başa sarmaktan videoyu izleyemiyorum :) İnşallah Bende senin gibi iyi bir mühendis olurum abi.,
Oğlum Biyomedikal Mühendisliğinde okuyor ama Makina ya da Mekatronik okumak istiyor.İstanbul-Ankara-İzmir deki üniversitelere puanı yetmedi,Anadoluda hangi üniversiteyi tavsiye edersiniz? Karadeniz Teknik,19 Mayıs,Erciyes,Sakarya,Selçuk,Çukurova ,Tekirdağ vs..
Yazılım Hayat hikayeleri üzerine kurulmuş en kaliteli kanal. +1000
Ana kameradaki goruntu problemi icin ozur diliyorum arkadaslar :) Bu videoda bircok konunun yaninda Turkiyedeki kurulu duzeni birakip ailecek yurtdisina tasinmanin zorluklarina ve yazilim muhendisi olarak calismak icin illa yazilim ya da bilgisayar muhendisligi bolumlerinden mezun olmak mi gerekiyor sorusuna biraz daha fazla deginecegiz.
Sorularinizi +Talat Uyarer'e yorum kisminda sorabilirsiniz :) Kendisinin linkedin profilini surada bulabilirsiniz:
www.linkedin.com/in/talatuyarer
Part 2'yi onumuzdeki birkac gun icinde yukleyecegim takipte kalin!
abi 1. bölüme göre prodüksyon çok gelişmiş gerek mekan olsun ses kalitesi olsun gayet güzel olmuş.
Ben ingilizce öğretmeni olarak gelmek istiyorum burdan mezun olduktan sonra amerikada çalışabilirmiyim?
رىى ىر٣٦ر
Çok hızlısınız hocam faydalı video serisi devam ediyor emeğinize sağlık :)
you all prolly dont care but does someone know of a way to log back into an Instagram account??
I was dumb forgot my login password. I would love any help you can offer me!
@Bo Rene instablaster =)
Selman kardesim cok cok tesekkur ederim
yaptigin is harika, devamini istiyorum
her sey icin cok sagol ve varol
çok samimi ya, teşekkürler paylaşım için
Harika ya! En başından beri takip ediyorum seni lütfen en ücra köşedeki her Türk'ü bul :) Almanya'dan selamlar.
selamlar, içerikleri severek takip ediyorum. lütfen devam edin =)
tesekkurler :) bir muddet devam etmeye gayret edecegim
çok teşekkürler selman. taze bi startup sahibi olarak çok faydalı oldu videoların
hersey bi yana, abinin vizyonundaki gelisim beynimi kanatti. bravo.
Baska bölümlerde okuyan,fakat kendi cabalariyla ögrenmis de olsa mutlaka yazilim gecmisi olan kimseler bunlar...kac video izlediysem hepsi öyleydi....yani vasat bilgisayar kullanicisi olarak herhangi bir bölümü okuyup da memnun kalmayıp "ya ben en iyisi yazılım ögrenip yazilimci olayim" diyen bir örnek yok henüz...mutlaka bir alt yapi ve yazilimla ilgili belli bir yasanmislik şart sanki...
vasat bir bilgisayar kullanıcısı olarak bilgisayarı kullanmayı öğrenmen gerekiyor ilk önce. yazılıma heves eden insanlar genelde bilgisayar ile haşır neşir olan insanlar olur. Yazılımı ''herkes yapıyor abi işsiz kalırsam yazılım öğrenirim '' demen içini ilk önce mantıken bilgisayar kullanman lazım. Bilgisayardan anlamayan biride zaten yazılım öğrenmek istemez.
Yazılım zevk işi bence
@@unal1862 aynen oyle benimde ilk bilgisayarım 6 yasinda alındi iyi ki de alinmis hedefim bilgisayar veya yazilim muhendisi olmak ama hangisini secicegimi bilemiyorum
@@can7877 farketmez
@@can7877 bilgisayar seç men daha mantıklı diye duydum ve ben de öyle düşünüyorum
Lise bittikten sonra is hayatina girmeniz gerektigini gösteren iyi bir örnek.
Okulun bitmesini yillarca beklemek sacmaliktan baska bisey degil
Cok kaliteli bir yayin olmus.
O değilde abimiz makina mühendisliği okurken yazılıma nasıl geçmiş ? Nasıl ve nerden iş bulmuş ? Anladığım kadarıyla okulu bitirmeden yazılıma geçmiş ve çalıştığı şirket okulunu bitirmesini istemiş.
abi intron biraz fazla uzun. iyi günler.
şu samimiyete bakar misin :))))
Çok teşekkür ediyorum ufuk açıcı bir video
Merhaba bu konuyla ilgiliyken size sormak istiyorum,aslında her şey bir yazılım yükleyip içerisinde kurulum sihirbazı ile kurulan bu ek yazılımların kurulmasıyla basladi. Bu yazılımların adi. Windows paket sürücüsü ftdi ve Windows paket sürücüsü silicon laborities gibi bir şeydi bunlar tam olarak işlevi nedir? Çünkü PC'yi her açtığımda bir ek donanım takmışım gibi ses çıkartıyor.
1:16 mehmet demirkol yazılımcı olmuşşşş...
arkadaslar geneli hep makine müh yada insaat müh olanlar dan cikiyor bu yazilim muh leri
Selamlar abi seni severek izliyorum inşaallah çok başarılı olursun
Plumbing technician ile alakali sertifika veren okul varmi? Tesekkur ederim
2. bölümü bekliyorum
ustam amerikada fizik mühendisligi maaşları ne kadar . Ve fizik muhendisligini bitirip orada güzel bir şirkette calışabilirmiyim
neden calisamayasin, glassdoor gibi sitelerden maaslara bakabilirsin.
Yazılım mühendisliği okudum makine mühendisi olarak çalışıyorum ⚙️
Harbi nasıl?
bu imkansız gibi birşey yazılım iyi kötü öğrenilebilir lain makinem ühendisi olmak için ağır teori gerektirem malzeme,imal usulleri,mukavemet,makine elemanları,termodinamik,ısı geçişi,akışknlar mekaniği,diferansiyel,mühendislik matematiği, filan öğrenmen lazım
Selam içerikler şahane bu abide harika idi.10 kez izledim gaza gelmem gerektiğini hissedince bu tür içerikler tuketiyorum.Birakmak yok hocam saygılar sevgiler gurbet e ...
9 aylık sertifika hakkında biraz daha bilgi verebilirmisiniz daha önceki videonuzda yüksek lisans için gelip bitirdikten sonra çalıştığınızda green card çıkma olasılığının yüksek olduğunu soylemistiniz aynı durum sertifika için de geçerli mı ?
Sertifika icin bilgiyi buradan elde edebilirsin: www.ucsc-extension.edu
Green Card icin farkli yollar var evet sertifika icinde green card alma ihtimali var ama diger yontemlere gore daha zor.
Talat Uyarer cevapınız için teşekkürler benim demek istediğim yüksek lisans ile gelip çalışanların vize için ikinci bir kotası olduğu söyleniyordu sertifika programındada ikinci bir kota var mi ?
Benim uzmani oldugum bir konu degil kis cevap olarak hayir sertifika o kotaya katilamiyor diyebilirim. Ama eger 6 yildan fazla is tecruben varsa ve bunu ispat edebilirsen avukatlat "sihir" uygulayip seni o kotaya sokabiliyorlar.
@hei2 Merhaba, Direkt olarak hayır bulamazsın demek yanlıs olur belki ama suan a kadar ki tecrubelerim ile sertifikayla iş bulman zor. Ben yazılımı sertifika uzerinden ogrenmedim. İyi Data Structure, Algorithm bilgin olmadan burada hayal ettigin firmalarda calısma ihtimalin sıfıra yakın. Buraya gelmeden once TRdeyken bunları halletmeni tavsiye ederim.
Talat Uyarer sizce yıldız teknik ya da çıkurova ya da ege’den mezun olmam bir şey değiştir mi efendim ? Ne derece önemli üniversite ?
makine bölümünde yazılım dalı varmı yada makine yazılımı diye bir alt dalı varmı
orhan gülgöken hayır ekstra öğrenmiş
Yok çok basit CSS öğreniyorsun 1.sinifta o kadar.
Hocam ben Ankara'da Kimya mühendisliği okuyorum aynı zaman da yazılıma da ilgim var . Sizce ikisi bir arada yürütebilir miyim? çünkü bölümle pek bağdaşık değil bana göre.
Sırf ankarada kalabilmek Bi yandan da yazılımı götürmek için o bölümü yazacaktım. Sonra allahtan yazmamışım. Konya da ortalama bir ünide bilgisayar mühendisliği okuyorum yazılım görürken bile yazılımı zor iletiyorum pek temelim yoktu eğer senin sınıf arkadaşın olsaydım şuan hapı yutmuştum.
Ben de kimya mühendisligi okudum. Programlamayi sonradan ogrendim. Su an yazilim ve elektrik elektronik karisimi bir alanda çalışiyorum. Bence yazilima devam et. Hangi alan daha cok hosuna giderse o alana yonelirsin. Ben de programlamaya olan tutkumdan dolayı kimya mühendisliği ile ilgili bisey yapmıyorum şu an. Yoksa kendi okuduğum alanı sevmediğim için değil. Sen yazılımda ilerlemeye devam et bence, sonrasinda kimya mühendisliği mi yazilim mi secersin. Küçük ihtimal de olsa belki ikisini kombine edecegin bir pozisyon da bulabilirsin. Ben Almanya'ya geldim mezun olduktan sonra. Burda ikisinin karisimi az da olsa pozisyonlar var, ama cok az oldukları için bulabilmek ve kabul edilebilmek biraz zor.
@@ozgeoz889 kimya mühendisliği çok bilinmese de the greater four ( makine,elektrik,inşaat,
kimya müh.)kapsamındaki 4 temel mühendislik dalından biridir. Kimya bölümü ile oldukça farklılık gösterir. Bu mühendisliğin amacı kimyasal proseslerin yönetimi, hammade tedariki ve bu alet edevatların yapımıdır. Birçok alanda iş imkanı olmasına karşın biraz fazla olan mezun sayısından dolayı kendini geliştirmek çok önemlidir. Kolay bir bölüm değildir ancak sevdiğin takdirde başarılı olabileceğin bir bölümdür. Tabiki en son söylediklerim benim kendi kişisel görüşlerim. Ben sevdiğim için bu bölümü tercih ettim.
Şöyle bir durum var buradaki en önemli unsur sizin bu bölümü bilinçli olarak tercih edip etmemenize bağlı. Eğer bilinçli olarak severek veyahut ilgi alanınız çevresinde bu bölümü tercih ettiyseniz devam etmenizi tavsiye ederim. Ben bir yılı hazırlık olmak üzere 3 yıldır bu bölümdeyim ve çok zorlandığım dönemler oldu "neden bilgisayar veya elektrik tercih etmedim" diye kendime sorduğumda bu bölümü daha çok sevdiğimi ve yapabileceğimi bildiğim için tercih ettim sizde böyle düşünüyorsanız yani bölümü sevdiğiniz için tercih ettiyseniz bu bölüme odaklanın derim.
@@ozgeoz889 yani buradaki temel olay kimseyi değil kendi içsesini dinlemek.
+Talat Uyarer'e Amerika'da kendi girişimini kurmayı düşünüyor mu böyle bir planı var mı
thank you ; so good..
Lutfen su introyu ya kaldir ya da daha kisa tut yemin ederim sinir krizi gecirmeden durmaiyorum. Onun disinda icerigin gayet iyi
+Kadir Kul sonraki videolarda kaldirdim :)
Selman Kahya :')
Selman abi üniversiteye başladıkları yaş ve ne kadar sürdüğü hakkındaki konulara her zaman değinirsen çok seviniriz. Şuan 21 yaşındayım makina mühendisliğine başlayacağım ama uzun sürecek çünkü türkiyeden viyanaya lisans okumaya geldim. Dil eğitimi yeni bitti. Çok zor makina uzun sürüyor(6-8 yıl kadar) dedikleri için başka daha kolay bir bölüme geçmek istiyorum ama bir yandan makina çok severek okuyacağım bir bölüm. Ama Talat abi 10 senede bitirmiş gayette mutlu:) kaç yaşında başlamış acaba ?
yas konusuna cok takilmamani oneriyorum, nitekim 20li yaslarda ekstradan harcadigin uc dort sene bir omur hayatini pozitif yonde degistirebilir, makul ve mutlu olacagin bir karar almani oneririm.
Teşekkür ederim abicim sağol
Şafak Tato Selamün aleyküm kardeşim Viyana'da Makine Mühendisliği okumak hakkında bilgi verir misin?Bende çok seviyorum Makine Mühendisliğini ve şuan Türkiyede okuyorum.Teşekkürler
10:23 dolar şimdi 7,50 TL. kardeşim ... neeeeeeeerdeenn nereye yaww ...
13…
15
18
19
27
Dolar 3.67 hayırlı olsun
Niyazı Isıldak 3.50
3.90
3,77
5.oo
4.30
Merhaba ben lise son öğrencisiyim TM bölümü okuyorum yazılımla ilgilenip ilerlemek istiyorum nasıl yapıcam son sene mf ye geçip kazanamam mesela bu video gibi tm den hukuk psikoloji filan okusam yurtdışında, yurtiçinde nasıl yazılım mühendisi olabilirim cevaplarsan teşekkür ederim :)
Yusuf Etli Guzel fanteziymis kardeş :)
Ee adam yapmış inşaat mühendisliği okuyup başka bir şirkete yazılımcı olarak girmiş ?
o nasıl bi profil fotosu
Yusuf Etli socun ne oldu hocam merak ettim bende lise 3 e geçtim çok büyük hedefim olan hukuktan yani tm den vazgeçtim mf okuycam
yönetim bilişim sistemleri bölümü yazılım mühendisliğine en yakın bölüm olarak gözüküyor eşit ağırlıkta.
Abi içerikler bi harika zaten ama introda çok hoşuma gidiyor her seferine başa sarmaktan videoyu izleyemiyorum :) İnşallah Bende senin gibi iyi bir mühendis olurum abi.,
Kameranın lensi şeytan dansı yapıyor
?
bu arada videodaki arkadaşın maaşını merak edenler aylık 38bin tl kazanıyor türk paraşı ile :)
Yazılım mühendislikliginde bütün yazılım dillerini bilmek gerekir mi?
atakan sarıgül hayır ama bilsen harika olur
Her şeyden biraz bilmek ama bir şeyi çok iyi bilmek lazım
anaa bende makine okuyorum ama yazılımcı olmak istiodum :D
Şuan ne durumdasin kardeşim bende makine mühendisliği okuyacağım memnun musun makineden
Ne durumdasınız
Oğlum Biyomedikal Mühendisliğinde okuyor ama Makina ya da Mekatronik okumak istiyor.İstanbul-Ankara-İzmir deki üniversitelere puanı yetmedi,Anadoluda hangi üniversiteyi tavsiye edersiniz?
Karadeniz Teknik,19 Mayıs,Erciyes,Sakarya,Selçuk,Çukurova ,Tekirdağ vs..
Karadeniz teknik eğitim olarak kalitelidir ama istanbulda yaşayan biri trabzona alışmakta zorluk yaşayabilir.
@@kirbacilpezo İstanbul Üniversitesi malzeme metalürji mühendisliği ni kazandı,oraya gitti.
Hayırlı olsun. Kendini geliştirirse önü açık. İngilizceyi de okul bitmeden hallederse çok güzel olur.
emeğine sağlık kaptan
ARKADASLAR LISEDE WEB TASARIM GORUCEM SIZCE YAZILIM MUHENDISLIGIMI SECMELIYIM BILGISAYAR MUHENDISLIGIMI YORUMLARINIZI BEKLIYORUM.
Age be simdi 8
Age be simdi 11
@@dieseledition 14
@@caglaracar5123 böle vaziyetin içine soxum
@@caglaracar5123 17
@@burakbayram7991 32
1 ABD Doları = 4,57 Türk Lirası
Emre Çelik 1ABD doları=5TürkLirasi
@Muhammed Maşuk ahahhahahBzvvzga
vay beeee ağlıyorummmm
15
@@peterbishop3055 qhhqhhqahhqah
Teşekkür ederiz Selamn abi
Kameranın odağı sürekli oynuyor
:(
seviliyosun hocam. bir ara uber'in ofisini gezdir bize :D
100 bin$ aylık degil mi
Yıllık
vergisiz ,65 70 e kadar düşüyor
dolar 5 tl hala makine 10 yılda bitiyor :D
Şuan 6 tl
@@zunecraft9402 şuan 6 55
@@berkeu4645 şu an 11
15
10 SENE
dolar 7.37
14
Dolar 5.94 xd