Σκοτεινή 1.363μ. Εύβοιας-ΕΟΣ Ηλιούπολης 17-9-2023

Поділитися
Вставка
  • Опубліковано 9 лют 2025
  • Η "Σκοτεινή" ανήκει στην "άγονη γραμμή" των Ελληνικών βουνών γιατί λίγοι την επισκέπτονται και ακόμη λιγότεροι σύλλογοι.
    Την έχω κάνει 2 φορές στο παρελθόν και επειδή μ' αρέσει σαν βουνό, κανόνισα αρχηγία με τον ΕΟΣ Ηλιούπολης όπου πήγαμε 32 άτομα με 100% επιτυχία ανόδου στην κορυφή, παρ' όλες τις αντίξοες συνθήκες (πυκνή ομίχλη και δυνατός αέρας).
    Επειδή πήγα στο βουνό 2 φορές σε διάστημα 5 ημερών κόλλησα τα 2 βίντεο που τράβηξα και τα έκανα ένα, όπως οι κλιματιστικές μονάδες τύπου Split όπου υπάρχει μία εξωτερική μονάδα (κομπρεσέρ) και δύο ή περισσότερες εσωτερικές μονάδες (αεραγωγοί).
    Στην Σκοτεινή πάμε κυρίως από το χωριό, Κάτω Σέτα αλλά υπάρχουν και άλλες διαδρομές λίγο πιο μακρινές, αλλά εξ' ίσου ωραίες.

КОМЕНТАРІ •