02 شورش کاخ نشینان نقش آمریکا در کودتاهای نظامی جهان نویسنده ساسان قره داغی راوی رعنا

Поділитися
Вставка
  • Опубліковано 21 вер 2024
  • شورش کاخ نشینان | جلد اول | ( نقش آمریکا در کودتاهای نظامی جهان) |نویسنده : ساسان قره داغی| نشر آوای بوف
    نام کتاب : #شورش_کاخ_نشینان | جلد اول
    ( نقش آمریکا در کودتاهای نظامی جهان)
    نویسنده : #ساسان_قره_داغی
    ناشر : #آوای_بوف
    سال انتشار : 1400
    تعدادصفحات : 460 صفحه
    شابک: ISBN: 978-87-93926-47-9
    #کتاب_بوف 25
    دسته بندی:
    #تاریخی #تاریخ #نقد
    #کتاب_ممنوعه ⛔️
    در دموکراسی، در برابر هر نهاد حكومتی نهادی مردمی وجود دارد كه در تعدیل قدرت به نفع مردم نقش مهمی ایفا می‌كند. این نهادها عبارت اند از: انتخابات، افكار عامه، اتحادیه‌های صنفی و تجارتی، احزاب سیاسی، گروه‌های فشار و... مطبوعات. افراد و گروه‌هایی كه در رأس حكومت قرار می‌گیرند، ناگزیرند كه حمایت نهادهای مردمی را با خود داشته باشند. تعدیل قدرت در نظام دموکراسی نیز از همین جا است كه به وجود می‌آید.
    در طول تاریخ استعمارگران همواره در پی تأمین منافع نامشروع خود از منابع دیگر کشورها بوده و هستند، خوی استعمارگری قدرت‌های خارجی با آغاز انقلاب صنعتی در قرن 17 دو چندان شد، به‌طوری که برده‌داری و بهره‌کشی از انسان‌ها جزء اصول اساسی آن‌ها بود.
    کشورهای غربی از دوران آغاز انقلاب صنعتی در قرن ۱۷ و حتی قبل از آن روند استعمارگری در پیش گرفتند و با توجه به اینکه توانسته بودند به لحاظ علمی و صنعتی و تکنولوژی پیشرفت کنند و ابزار نظامی قدرتمندی هم در اختیار داشته باشند، در مسیر اسارت و به بند کشیدن کشورها و ملت‌های دیگر قدم برداشتند. از دورانی که اروپایی‌ها به سمت آفریقا حرکت کردند و میلیون‌ها انسان را به بردگی کشیدند و در اروپا و بعد در آمریکا از آنها بهره‌کشی‌های بسیار ظالمانه‌ای کردند. این کشورها نقاط مختلف جهان را به تصرف خود درآوردند؛ از آفریقا گرفته تا آسیا و حتی سرزمینی مثل استرالیا که جزیره بزرگ و دور افتاده بود. آن‌ها خودشان را محق می‌دانستند که سرزمین دیگران را اشغال کرده و منابع‌شان را در اختیار گرفته و از نیروی انسانی آن‌ها هم استفاده کنند. یکی از بزرگترین این مستعمرات هندوستان بود که نزدیک به دو قرن انگلستان آن را تحت استعمار خود گرفت .
    بعد از جنگ جهانی دوم و ضعف نظامی قدرت های استعماری واستقلال کشور های آفریقایی و آسیائی، کودتا هائی یکی پس از دیگری در این کشور ها به وقوع پیوست و بجای فرمانداران انگلیسی و فرانسوی اشخاصی از اهالی همان کشور ها و ترجیحا نظامی، بر اریکه قدرت نشستند
    تاریخ کشورهایی که امروزه مدعی شعارهایی همچون آزادی، عدالت، دمکراسی، حقوق بشر و از این قبیل هستند، پر از استعمارگری و بهره‌کشی آن‌ها از ملت‌های دیگر است.
    استعمار گران هیچ گاه خواهان آزادی و دمکراسی برای مردم کشورهای تحت سلطه نیستند چون با منافعشان در تضاد است.
    از این رو با وجود نهاد های دمکراتیک در یک کشور، استعمارگران دست بازی در غارت کشور نداشته و سازمانهای مردمی سدی هستند در مقابل غارتگران.
    برای تسلط و ادامه چپاول و بهره کشی از یک کشور، اولین قدم، کودتا و به قدرت رساندن شخصی است که تمامی این نهاد ها و دستاوردهای سیاسی و مدنی را نابود کرده، مردم را به حاشیه رانده و تمام تصمیم گیری های مهم سیاسی و اقتصادی را شخصا به عهده گیرد.
    آدرس سایت، لیست کتابها و صفحات زیر مجموعه :
    👇

КОМЕНТАРІ • 1

  • @susan6642
    @susan6642 2 роки тому

    مرسی از زحماتتون🥰