- 253
- 242 006
Muzeul Cineastului Amator
Romania
Приєднався 7 гру 2016
Muzeul Cineastului Amator este o iniţiativă privată ce işi propune cercetarea şi readucerea în atenţia publicului a mişcării de cineamatorism din România. Principalele direcţii pe care se orientează muzeul sunt colecţionarea de aparatură utilizată de cineamatori (camere pe peliculă, aparate de proiecţie, vizioneze, prese de tăiat şi lipit filme, filme pe peliculă), colecţionarea de piese ce au legătură cu industria şi cultura cinematografică (postere de film, poze din filme, poze cu actori, programe de film) şi facilitarea accesului publicului la expoziţiile realizate.
Hora la Prislop - Cineclubul IUPT Fulger
Comentariu - Viorica Moise
Realizator - Nicolae Dumitrache
Din pacate, sonorul original nu a fost gasit.
Realizator - Nicolae Dumitrache
Din pacate, sonorul original nu a fost gasit.
Переглядів: 202
Відео
Productia neta si rezervele interne
Переглядів 41День тому
Consultanți - Dumitru Ioniță, Laurian Serb, Maria Tache Comentariu - Georgeta Coroliu Din păcate nu a fost găsită și banda de sunet.
Prezențe Timișene - Cineclubul Sânnicolaul-Mare
Переглядів 140Рік тому
Prezențe timișene, un material realizat la Cineclubul Sânnicolaul Mare Un material pus la dispoziție de Romina Soica și transferat în format digital la Muzeul Cineastului Amator.
Aurul ogoarelor - 1986
Переглядів 1,3 тис.Рік тому
Aurul ogoarelor, un material realizat la Cineclubul Sânnicolaul Mare în 1986. Scenariul: Aurel Gheorghe Ardealanu Comentariul: Mimi Grun Lumina: Iosif Roos Sunetul: Tihomir Todorov, Ludovic Dama Laborator: Radivoi Sablici Operator: Tihomir Todorov Director de producție: Gheorghe Mandran Regia și imaginea: Ludovic Dama Un material pus la dispoziție de Romina Soica și transferat în format digital...
Din activitatea cineamatorilor
Переглядів 201Рік тому
Din activitatea cineamatorilor, un material realizat la Cineclubul Sânnicolaul Mare Materialul prezinta diferite activități desfășurate în cadrul cineclubului, participarea la un schimb de experientă la Oțelu Roșu, dar și participarea la festivalul internațional de film pentru amatori de la Brno. Un material pus la dispoziție de Romina Soica și transferat în format digital la Muzeul Cineastului...
Flăcări - Cineclubul Sânnicolaul-Mare, 1977
Переглядів 194Рік тому
Flăcări, un material realizat la Cineclubul Sânnicolaul-Mare în 1977. Interpretează: Ioan Crăciun, Carmen Gardef, Tiberiu Raica. Scenariul: Ioan Deatcu Lumini: Silviu Costachel, Carol Steiner Generic: Ileana Erdesz, Mircea Nușaș Sunet: Tihomir Todorov, Ludovic Dama Laborator: Tihomir Todorov, Radivoi Sablici Regia și imaginea: Ludovic Dama Un material pus la dispoziție de Romina Soica și transf...
Agendă culturală - Cineclubul Sânnicolaul-Mare, 1976
Переглядів 531Рік тому
Agendă culturală, un reportaj realizat la Cineclubul Sânnicolaul-Mare, 1976 Realizatori: Tihomir Todorov, Ileana Erdesz, Ilie Iepure, Mircea Nuțaș, Radivoi Sablici, Carol Steiner și Ludovic Dama. Un material pus la dispoziție de Romina Soica și transferat în format digital la Muzeul Cineastului Amator.
Ceauseșcu la Lupeni
Переглядів 4,3 тис.Рік тому
Imagini cu o vizită a soților Ceaușescu la Lupeni (posibil 1977). Material transferat de pe peliculă 16mm, la Muzeul Cineastului Amator și pus la dispoziție de Gheorghe Tarașof.
Cântarea României - 1981
Переглядів 824Рік тому
Imagini filmate în Lupeni la ediția din 1981 a festivalului Cântarea României. Material transferat de pe peliculă 16mm, la Muzeul Cineastului Amator și pus la dispoziție de Gheorghe Tarașof.
Imagini Lupeni și mineri ieșind din schimb
Переглядів 623Рік тому
Imagini cu orașul Lupeni și cu mineri ieșind din schimb. Material transferat de pe peliculă 16mm, la Muzeul Cineastului Amator și pus la dispoziție de Gheorghe Tarașof.
Cântarea României la Lupeni - 1981
Переглядів 763Рік тому
Imagini filmate în Lupeni la ediția din 1981 a festivalului Cântarea României. Material transferat de pe peliculă 16mm, la Muzeul Cineastului Amator și pus la dispoziție de Gheorghe Tarașof.
Întreținere utilaj
Переглядів 63Рік тому
Lucrări de întreținere a unui utilaj minier (posibil la mina Lupeni) Material transferat de pe peliculă 16mm, la Muzeul Cineastului Amator și pus la dispoziție de Gheorghe Tarașof.
Depunere jurământ
Переглядів 714Рік тому
O ceremonie militară (posibil depunere jurământ militar). Material transferat de pe peliculă 16mm, la Muzeul Cineastului Amator și pus la dispoziție de Gheorghe Tarașof.
Record sau pensionare la Lupeni
Переглядів 247Рік тому
Imagini filmate cu ocazia unui eveniment (realizarea unui record sau o pensionare) la mina Lupeni. Material transferat de pe peliculă 16mm, la Muzeul Cineastului Amator și pus la dispoziție de Gheorghe Tarașof.
100 de ani de exploatare a cărbunelui la Lupeni
Переглядів 136Рік тому
100 de ani de exploatare a cărbunelui la Lupeni
Secunda Fatală - Cineclubul Orizont 360 E.M. Vulcan
Переглядів 180Рік тому
Secunda Fatală - Cineclubul Orizont 360 E.M. Vulcan
„Când intră pe o ureche și iese pe...” - Cineclubul Orizont Film Lonea
Переглядів 318Рік тому
„Când intră pe o ureche și iese pe...” - Cineclubul Orizont Film Lonea
Frumos video - document... 👍
Excepțional! Felicitări, Virgile!
Un oraș pierdut.platforma petrochimica distrusa.ne mai amintim de el când spunem Nadia Comăneci.loredana Groza carmen Rădulescu.cristina spătar alexandra ungureanu.gil Ioniță. etc...depopulat.si din ce în ce mai puțini
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
u stiu de ce no stergi si sa pui alceva daca tot nu ai sonor
Eram și eu pe acolo in 1984 aveam 9 ani .Eram cu părinții mei 😃
IN 2024 FOSTA TARA ROMANIA A DEVENIT O COLONIE ORDINARA DE MANA A TREIA IAR FOSTUL POPOR ROMAN O GLOATA ABULICA IN CURS DE DEGENERARE AVANSATA.
TIMPURI ISTORICEE CAND ROMANIA ERA UN STAT REAL RESPECTAT CU O NATIUNE DEMNA SI O ARMATA DESTUL DE CAPABILA SA INFRUNTE UN INAMIC PUTERNIC...
În 1980 am circulat cu trenu, de la Oravița la Anina , și în 1981 , am aflat că , puteam să ajung la Miliția Oravița ! Maurer a egretat ptyr că l-a propus președinte pe Ceaușescu ! Ghe . Dej l-a criticat pe Ceaușescu și a spus , să ia comanda Ghe . Apostol ! Dn . Gen . Iulian Vlad , i-a propus lui Ceaușescu să se odihnească , înloc să-i recomande să deschidă granițele sau să se renunțe la funcție !
1987-1988 am fost cu scoala aici
Cred că este vorba despre sfârșitul de an școlar 1970. Mă număr printre acești elevi, l-am recunoscut pe domnul învățător, Aurel Teodorescu.
Trotus hotel
Eu am depus juramantul la aceiasi data doar ca la UM01088, Regimentul mecanizat din Slobozia.
, ce ați găsit în magazine, supermarketuri, farmacii în ultimii ani 80? Cum ar fi scutece de unică folosință pentru bebeluși (Pampers sau alte mărci de scutece), produse cosmetice, săpunuri, parfumuri. Cer aceste informații pentru că nu știu cum au folosit scutecele la bebeluși înainte de căderea regimului.
scutecele se făceau din cearceaf
Nu ne mai "vizitează" numeni, decat saracia, datoriile si tineretul needucat dar ..drogat 😢
Tineretul asta "needucat" de acum produce mai mult capital decat toata industria,mineritul,turismul si agricultura din perioada comunista.
tineret educat de voi si copiii vostri.
Am urat armata din toata inima.A fost o mare bataie de joc.
Ești,... .
MI E ASA DOR DE ACELE VREMURI !❤❤❤
Pe timpul lui Ceaușescu, defilau și sportivi și utecisti pe lingă armata care apară țara și poporu 😂😂😂
Adevăratul jurământ, nu ca în ziua de azi cind se jură ca să apere președinți care au distrus România și politiceni corupți și vinduti străinilor 😂😂😂😜👎
Cred ca mai degrabă e de prin anii '70, cam pe atunci era moda pantalonilor evazati la barbati...😄
❤TRĂIASCĂ COMANDANTUL SUPREM, TOV. NICOLAE CEAUȘESCU... TRĂIASCĂ RSR, VOI SERVI PATRIA PANA LA FINAL CU PREȚUL VIEȚII MELE... ALTE VREMURI... SUNT MÂNDRU CA AM FOST SOLDAT ÎN ARMATA R.S.R.... SUNT SOLDAT TR HORD RADU ALEXANDRU, UM 01708, BUZĂU.... SA TRĂIȚI.... 😂
SA TRAITI ,BRAV SOLDAT CARE V ATI SERVIT TATA REPUBLICA SOCIALISTA ROMANIA CU DEMNITATE ,ONOARE ,LOIALITATE !
Armata și chiloții cu plug de lemn cu securiști
DA ÎN 1982 ERAM IN CLASA 2 AM VENIT DE LA GENERALA 1
The world of evil
baietii de azi sunt niste pizde cu coc. niste fatalai care sunt mai fricosi decat fetele. pensati, cu glezna goluta, nadragi mulati si lac pe unghii. armata de azi e sluga si lustragiul de bocanci americani. plina de generali de carton si multe OBuri si tampoane.
Oare cati din cei prezenti in filmul asta or fi tras in decembrie '89?
23 August 1974 e ziua în care m-am născut!
Exact....saluta cu mana stanga😂
e in oglinda
Trecut-au anii,că nouri lungi,pe șesuri și niciodată n'o să vina iară! Atunci,pe platforma munceau 40.000 de oameni,care hrăneau toată valea TROTUȘULUI,azi bate vintul,peste tot ce a fost industrie,iar orașul încearcă a supraviețui,copii au plecat, în cele patru zări,iar bătrîni, umplu cimitirele,zi de zi!
Taceti dracku
que suerte que se fue
😂
:))) mai neinstruiti cei de la aviatie
Da sonor
Tara frumoasa sii atunci si acum❤
părinte de ce ai tras în popor?
In ce an e făcută filmarea ?
Tu știi ce ai postat Nu are sonor În consecință, pierdere de timp. Urmare: Nu recomandă canalul
Pe vremea când aveam adevărată armata nu ca acuma?
0:34 0:52
LATI omorât nenorocitilor va vine si vouă randu nu scăpați ati vandut tara si ati ruinarea si ati andatorato vai si amar de noi rusine sa va fie veti plati pentru asta
Acum importăm aluat congelat 😊
oare filmul Lupeni 29 nu e de gasit?
tu nu ai filmat decit pe ceausescu ? ti-ai ratat talentul
Cindva ,arata ca un oras infloritor dar azi cum e ?
Nu arata rău în ziua de azi
Nu știu ce să zic. Nu pare 1977. Mie mi se pare că este undeva prin 1981 sau 1982...
Coreea de Nord!
Ți-o fi tare bine în corea de nord eliberată...
@@stefanStefan-el8ix numai un nebun ar putea spune ca acum e mai rau in Romania decat era in comunism.
@@paulwhite1691 Numai un nebun e fericit în colonie!
@@stefanStefan-el8ix pai atunci eram colonie comunista in care erai prizoner. Nici pasaport nu aveai voie sa detii.
@@stefanStefan-el8ixmare prost esti
Acei harnici muncitori. Tractoristi. Din aceste imagini. Toti au trecut frontiera la serbya. Ha.
Nu pot sa te ajut cu data. Am disparut din Romania in 82 Definitiv stabilit in USA. Dar eram soldat in acel timp. 1981. Hmmm. Ce mai vremuri. Ceausescu cu lenuta. Faceau visite Mereu prin Romania.
Ati trecut Dunarea?
Vizita lui Ceaușescu a avut loc în 1981, iar combinatul chimic trebuie să fie cel de la Borzești.
Vă mai aduceți aminte dimineața acestei vizite? A fost ceață groasă de la clor sau n-a fost?